Japandi Style – Minimalistista harmoniaa

Sisältää mainontaa

Skandinaavisen sisustuksen vaaleat ja viileät värit kohtaavat japanilaisen minimalismin, jota printtitauluistaan tunnettu skandinaavisen sisustuksen mekka Desenio kutsuu nimellä Japandi Style. Sekoita luonnon materiaaleja ja yksinkertaisia muotoja yhtenäiseksi harmoniseksi tyyliksi.

Desenio Japandi Style minimalistinen harmoniaDesenio Japandi Style minimalistinen harmoniaDesenio Japandi Style minimalistinen harmoniaDesenio Japandi Style minimalistinen harmoniaDesenio Japandi Style minimalistinen harmonia

Tutustu Desenion maailmaan, joka on täynnä designia, inspiraatioita sekä taide- ja sisustustrendejä ja täydennä oma sisustuksesi kauniilla printtitauluilla! Katso valikoima täältä ja inspiroidu japanilaishenkisestä skandityylistä → desenio.fi

Lähde ja kuvat: Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *