Tee mökkiunelmastasi totta kilpailutetulla mökkilainalla

Suomen kesä on upeaa aikaa. Luonto herää eloon ja päivät ovat pitkiä. Omalla mökillä luonnosta pääsee nauttimaan kunnolla ja samalla saa kaivatun irtioton arjesta. Mökillä on lupa pysähtyä, ottaa rennosti ja vain olla. Aika katoaa, mieli lepää.

Tee mökkiunelmastasi totta kilpailutetulla mökkilainalla

Tuhansien eurojen säästöt mökkilainan kilpailutuksella

Kesä on täynnä mahdollisuuksia ja hauskoja aktiviteetteja. Voit lähteä järvelle kalastamaan, uimaan tai suppailemaan. Metsissä lenkkeily tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. Ja kun ilta saapuu, voit sytyttää nuotion ja kokoontua sen äärelle ystävien kanssa paistamaan makkaraa.

Oman mökin hankkiminen saattaa tuntua kaukaiselta haaveelta. On kuitenkin olemassa keino, jolla voit saavuttaa unelmasi helpommin: mökkilaina. Kilpailutettu mökkilaina tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa mökkihaaveet sinulle sopivilla ehdoilla ja edullisella korolla.

Mökkilainan kilpailuttaminen on tärkeää, sillä se voi tuoda merkittävät, jopa tuhansien eurojen säästöt. Kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankin lainavertailusivustolla – ilman vakuuksia tai takaajia. Sinun täytyy täyttää vain yksi lainahakemus ja tavoitat sillä jopa yli 30 lainantarjoajaa. Voit siis saada useita tarjouksia yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Voit kilpailuttaa lainat Nordic Bankissa 70 000 euroon asti.

Mökin rahoitus helposti netistä

Voit hakea mökin rahoitusta kätevästi netistä vakuudettoman mökkilainan muodossa. Vakuudeton mökkilaina tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin vakuudellisiin lainoihin.

– Ei vakuuksia eikä takaajia

Sinun ei tarvitse asettaa asuntoa tai muuta omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Tällaiselle mökkilainalle ei tarvita myöskään takaajia. Kunhan olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja tulosi ovat riittävät, voit saada lainaa.

– Nopea

Vakuudettomat lainat ovat todella nopeita. Lainan hakeminen tapahtuu netissä helpolla hakemuksella. Koska aikaa ei tarvitse käyttää vakuuksien tarkasteluun vaan lainapäätös tehdään hakijan luottotietojen ja taloudellisen tilanteen perusteella, voidaan päätös lainan myöntämisestä tehdä nopeasti. Voit saada rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että pääset toteuttamaan mökkiunelmaasi nopeammin.

– Helppo hakea, helppo kilpailuttaa

Mökkilainan hakeminen ja kilpailuttaminen on todella helppoa. Koko prosessi tapahtuu alusta loppuun asti netissä. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla ja voit sillä saada useita tarjouksia eri paikoista. Vertaile tarjouksia rauhassa ja valitse paras laina, niin saat rahat pian tilillesi. 

– Samassa hakemuksessa voi hakea lainaa muitakin hankintoja varten

Kun uusi mökki on ostettu, täytyy se tietysti vielä sisustaa. Vakuudeton mökkilaina on siitä mukava, että saat käyttää rahat mihin itse haluat. Siksi voit hakea kerralla sellaisen lainan, joka kattaa niin mökin ostamisen kuin sinne hankittavan sisustuksenkin. Yhdellä lainalla voit saada hankittua sekä mökin että huonekalut, matot, lamput ja koristeet.

Millaisesta mökistä sinä haaveilet?

Etuovessa on tällä hetkellä myynnissä satoja mökkejä, joiden hinta on enintään 70 000 euroa. Kokonaisen mökin saa siis todellakin hankittua omaksi vakuudettomalla lainalla. Tarjolla on monipuolinen valikoima mökkejä eri puolilta Suomea. Voit siis löytää juuri sinulle sopivan lomailupaikan.

On hyvä huomata, että alle 70 000 euron hintaluokassa on mökkejä eri kunnoissa ja varustelutasoissa. Joistakin vaatimattomammistakin mökeistä saa mahtavan lomailupaikan, jos on valmis tekemään remonttia ja päivittämään mökkiä tähän päivään sopivaksi. Mökin remontoiminen omia mieltymyksiä vastaavaksi voi myös olla osa mökkiunelman toteuttamista.

Vakuudeton laina voi totta kai olla myös täydentämässä pankista saatua perinteistä vakuudellista lainaa. Jos perinteinen pankkilaina ei riitä kaikkiin mökin ostamiseen liittyviin kuluihin tai remonttiin, voi sen lisäksi hakea vakuudettoman lainan, jolla loput kulut saa katettua.

Lisäksi, jos mökin omistaminen ei sittenkään tunnu nyt oikealta ratkaisulta, voit ostaa osakkeen lomahuoneistosta. Näin saat käyttöoikeuden lomahuoneistoon tiettyinä viikkoina vuodesta. Osakkeen omistaminen tarjoaa huolettomuutta, joten saat nauttia lomastasi rauhassa.

Mitä hyötyä mökkilainan kilpailuttamisesta on?

Mökkilainan kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään edullisen lainan, jossa on sinulle sopivat ehdot. Kilpailuttamalla voit säästää paljon rahaa. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat, sillä jokainen lainantarjoaja määrittää lainojen korot ja kulut itse. Kilpailuttamalla pääset tutustumaan erilaisiin lainoihin ja voit löytää edullisen vaihtoehdon, jossa on matala korko ja kohtuulliset kulut. 

Kilpailuttaminen on helppoa lainavertailusivustolla. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi helppo hakemus ja voit sillä saada monta tarjousta eri paikoista. Voit siis saada säästettyä paljon rahaa pienellä vaivalla. Sinun ei tarvitse täyttää monien pankkien lainahakemuksia, vaan tavoitat yhdellä hakemuksella monta paikkaa. Lainavertailusivuston ansiosta voit säästää myös paljon aikaa.

Vinkit onnistuneeseen mökkilainan kilpailutukseen

Ennen lainan kilpailuttamista on hyvä arvioida, kuinka paljon oikeastaan tarvitset lainaa mökin ostamista varten. Tässä apuna kannattaa käyttää lainalaskuria. Se auttaa sinua hahmottamaan sopivan lainan määrän suhteessa omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Lisäksi se auttaa arvioimaan, mikä olisi sinulle sopiva maksuaika, eli millaisella takaisinmaksuajalla kuukausierästä tulee sopivan kokoinen.

Kun olet päättänyt lainan määrän, tee lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat kilpailukykyisiä tarjouksia. Voit tehdä hakemuksen joko yksin tai yhteishakijan kanssa.

Vertaile sitten lainatarjouksia. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi, ja ensimmäiset saapuvat tavallisesti jo parin minuutin kuluttua. Kiinnitä tarjouksissa huomiota varsinkin todelliseen vuosikorkoon. Tuo luku sisältää kaikki lainan kulut, kuten korot ja palvelumaksut, joten se on tärkeä mittari lainojen vertailussa. Todellinen vuosikorko antaa sinulle kokonaiskuvan lainan kustannuksista.

Edullisempi mökkilaina yhteishakijan kanssa

Mökkilainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa. Yhteishakija tekee luotonmyöntäjän riskistä hieman pienemmän. Siksi lainaa voidaan myöntää pienemmällä korolla. Yhteinen laina saattaa siis tulla paljon halvemmaksi kuin yksin haettu. Tämän vuoksi lainaa kannattaa hakea yhdessä aina kun mahdollista.

Yhteishakijan mukanaolo helpottaa lainan saamista. Varsinkin isompia lainoja myönnetään todennäköisemmin, kun lainaa on hakemassa kaksi henkilöä. Toisesta hakijasta on hyötyä erityisesti silloin, kun päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Isompituloinen yhteishakija tuo tällöin turvaa takaisinmaksuun.


Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

CASA Blogit toimitus / CASA Blogit - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *