Kodin sisustuksen suunnittelu on nyt helppoa

Millainen sisustaja sinä olet? Tykkäätkö värien leikistä vai skandinaavisesta harmoniasta? Etsitkö vielä omaa tyyliäsi? Kruunukalusteen sisustussuunnittelijoilta saat avun!

Kodin sisustuksen suunnittelu on nyt helppoa Kruunukalusteen sisustussuunnittelijoiden avulla

Kruunukalusteen sisustussuunnittelupalvelu räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Sisustussuunnittelijat palvelevat Kruunukalusteen myymälöissä Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa – sekä tietysti etänä.

Maksuton sisustusneuvonta

Suunnittelu aloitetaan maksuttomasta konsultaatiosta. Keskusteluun kannattaa varata aikaa noin tunti, ja voit ottaa mukaasi materiaalinäytteitä, inspiraatiokuvia sekä kuvat ja mitat sisustettavasta tilasta. Kruunukalusteen sisustussuunnittelijat käyvät ne läpi kanssasi ja antavat suosituksensa sen pohjalta.

Kodin sisustuksen suunnittelu on nyt helppoa Kruunukalusteen sisustussuunnittelijoiden avulla

Suosittelemme käymään Kruunukalusteen myymälässä, mikäli mahdollista, sillä pääset hypistelemään kankaita ja tunnustelemaan erilaisia nahkoja, ja voit ottaa istuintuntumaa erilaisiin sohviin ja nojatuoleihin. Kaikissa myymälöissä on testattavissa myös sänkyjä erilaisilla jousituksilla ja tottakai sähkömekanismilla.

Makuuhuoneen, ruokailutilan, olohuoneen vai koko kodin sisustussuunnitelma?

Haluaisitko ammattilaisen suunnitelmaan kokonaisen huoneen sisustuksen? Onnistuu! Kruunukalusteen sisustussuunnittelija auttaa sinua valitsemaan haluttuun tunnelmaan ja tyyliin sopivat värit ja materiaalit. Suuri osa huonekaluista on räätälöitävissä toiveidesi mukaan. Etenkin sohvat ovat hyvin muokattavia ja niihin on tarjolla laaja valikoima erilaisia verhoiluja, moduuleja ja kokoja.

Kodin sisustuksen suunnittelu on nyt helppoa Kruunukalusteen sisustussuunnittelijoiden avulla

Innovation Livingin vuodesohvien verhoiluvalikoima on laaja ja erilaisia malleja on tarjolla jokaiseen makuun. Kaikki verhoilunäytteet ovat esillä Kruunukalusteen myymälöissä.

Suomalainen Interface valmistaa sohvan millilleen toiveidesi mukaan. Ruotsalaisen Furninovan verhoiluvalikoima tunnetaan laajuudestaan ja laadukkuudestaan. Italialaisen Natuzzin nahkasohvat ovat tyylissä ja laadussa omaa luokkaansa. Löydät varmasti kotiisi sopivan materiaalin, tulipa sohva lapsiperheeseen, lemmikkikotiin tai edustustilaan.

Haluatko laittaa kerralla kuntoon suuremman kokonaisuuden? Saat sisustussuunnittelijoilta yksilöllisen suunnitelman myös koko kotiin tai kokonaiseen asuntoon. Sinun ei tarvitse hukkua vaihtoehtojen paljouteen, kun ammattilainen luotsaa sinut kohti kokonaisuutta, jossa silmä lepää.

Hyvin suunniteltu sisustus kestää aikaa

Onko sinulla isoäidin perintökaappi tai lapsuudenkodista tuotu sohva, josta et haluaisi luopua? Asettaako sisustettava tila haasteita huonekalujen valintaan? Mietitkö, millainen matto miellyttäisi vielä vuosien jälkeenkin? Onneksi ammattilaiset osaavat ratkaista nämä tilanteet kanssasi. 

Kodin sisustuksen suunnittelu on nyt helppoa Kruunukalusteen sisustussuunnittelijoiden avulla

Suosittelemme tutustumaan Kruunukalusteen laajaan tuotevalikoimaan ja heidän edustamiinsa brändeihin. Muistathan, että Kruunukalusteelta kannattaa aina kysyä parempaa tarjousta, mikäli saat tarjouksen myös kilpailijalta.

Sisustusneuvontaan osallistuminen ei maksa mitään eikä se sido ostamaan, joten voit huoletta hyödyntää tämän mahtavan lisäpalvelun. Tutustu sisustussuunnittelupalveluun ja tee unelmistasi totta!

Lue lisää sisustusvinkkejä Kruunukalusteen blogista.

Tutustu Kruunukalusteen yhteistyökumppaneihin sekä koko valikoimaan.

Kruunukalusteen verkkokauppa: https://kruunukaluste.fi/


Mainos alkaa

Mainos päättyy