Vesiviljely sopii kaikille – Kasvata yrtit ja salaatit kotona helposti ja nopeasti!

Sisältää mainontaa

Nelson Garden haluaa tehdä kotona viljelemisen kaikille mahdolliseksi ja uudella Harvy-vesiviljelylaatikolla voikin nyt kasvattaa tuoretta satoa vuoden ympäri ilman aikaisempaa viljelykokemusta.

Nelson Garden Harvy yrttiruukku

Vesi-, eli hydroviljely on erittäin helppoa ja antaa paljon satoa pienelläkin pinta-alalla. Uudessa Nelson Gardenin Harvy-viljelylaatikossa voi viljellä lehtivihanneksia, yrttejä ja jopa kukkia täysin ilman multaa ja vailla säännöllistä huolehtimista.

Viljelylaatikko sisältää kaiken tarvittavan vesiviljelyn aloittamiseen. Pakkauksessa on laatikon lisäksi kuusi kapselikoria ja esikylvettyä kylvökapselia (salaatti ja basilika) sekä hydroviljelyyn sopiva ravinneliuos. Aluksi valoisaan paikkaan asetettu laatikko täytetään vedellä ja ravinneliuoksella, jonka jälkeen esikylvetyt kapselit painetaan kapselikoreissa laatikon kanteen. Tämän jälkeen viljelmä huolehtii suurimmaksi osaksi itse itsestään, ja noin kolmen viikon kuluttua sato voidaan korjata.

Nelson Garden Harvy yrttiruukku

Nelson Gardenin valikoimaan kuuluu kuusi erillistä kylvökapselipakettia, joita voidaan kasvattaa viljelylaatikossa. Etenkin hydroviljelyyn soveltuvat yrtit kuten basilika, korianteri, lehtikaali, pak choi, persilja ja salaatti kasvavat nopeasti ja tuottavat runsaan sadon. Jos näistä lajikkeista ei löydy omaa suosikkia, Nelson Gardenin tyhjiin kylvökapseleihin voi lisätä myös omia siemeniä haluamistaan lajikkeista. Enimmäkseen maanpinnan yläpuolella kasvavat yrttilajikkeet menestyvät parhaiten, sillä kapselikoreissa tulee muuten helposti ahdasta. Helppohoitoisen ja vaivattoman vesiviljelyn mahdollistava Harvy on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen Hemmaodlat-yhdistyksen kanssa.

Nelson Garden Harvy yrttiruukku

Nelson Garden tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman siemeniä, sipuleita sekä muita puutarhaharrastuksen pientarvikkeita. Valikoimaan kuuluvat myös mm. työkalut, kasviravinteet ja -lannoitteet, käsineet sekä linnunruokintatuotteet – aivan kaikki mitä puutarhaharrastukseen ja kotiviljelyyn voi koskaan tarvita. Yritys on markkinajohtaja omalla alallaan ja toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa sekä Baltian maissa. Lue lisää Nelson Gardenista ja uudesta Harvy-vesiviljelylaatikosta täältä → nelsongarden.fi

Lähde ja kuvat: Nelson Garden

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *