Kotimaiset design-sohvat skandinaaviseen kotiin

Sisältää mainontaa

Kotimaisen huonekaluyritys Kuusilinnan käsityönä valmistetun sohvamalliston perustana ovat laatu ja käytännöllisyys. Sirojen, skandinaavisen tyylin omaavien leposohvien nimet ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. Sohvamallistosta löytyy mm. Ilma-, Tuuli- ja Pilvi-sohvat, joiden nimet kertovat tarinaa sohvien muotokielestä.

Kuusilinna suomalainen designsohva Syvätuuli

Kuusilinna Tuuli

Kuusilinnan suosittu Tuuli-sohvamalli on nyt saatavilla myös 8 cm syvempänä Syvätuuli-versioina. Syvempi sohva tuo entistä rennomman istuinmukavuuden ja se suorastaan kutsuu luokseen. Korkeat jalat sekä siro runko yhdistettynä höyhentäytteisiin luovat sohvaan sen herkullisen ilmeen. Laadukkaiden materiaalien ja ajattoman ilmeen ansiosta sohva kestää vuodesta toiseen. Syvätuulin kokonaissyvyys on 98 cm ja istuinsyvyys 63 cm (normaaliversiossa vastaavat mitat ovat 90 cm ja 55 cm).

Kangasverhoillussa sohvassa on kokonaan irrotettavat päälliset, jotka helpottavat puhtaanapitoa. Istuin- ja selkätyynyjen kuoret on käytettävissä molemmin puolin ja sohvan päälliset voi tarvittaessa myös uusia. Kuusilinnan nahkasohvat ovat aina kiinteästi verhoiltuja. Sohvan selkätyynyissä on pehmeä höyhen/vaahtomuovirouhesekoite ja istuimissa napakka vaahtomuoviydin höyhen/rouhekatteella. Tämä mahdollistaa istuinmukavuuden, joka samalla on pehmeä, mutta ryhdikäs. Kotimainen puurunko ja kestävä teräsjousitus takaavat pitkäikäisyyden ja sohvalla on 10 vuoden runkotakuu.

Kuusilinna Ilma-sohva kotimainen design

Kuusilinna Ilma

Kauniin Ilma-sohvan siro runkorakenne yhdistettynä muhkeisiin täytteisiin tarjoaa ainutlaatuisen instuinmukavuuden. Istuin- ja selkätyynyjen käsityöhenkiset teresaumat antavat sohvalle ihastuttavan ja persoonallisen ilmeen. Laadukkaiden materiaalien ja höyhentäytteiden ansiosta Ilma on pitkäikäinen ja säilyttää muotonsa vuodesta toiseen. Pöyhittäessä sohva palautuu alkuperäiseen muotoonsa.

Kuusilinna Pilvi-sohva kotimainen design

Kuusilinna Pilvi

Kuusilinnan Pilvi-sohvan muotoilu noudattaa kevyttä ja selkeää linjaa. Pyöreiden selkä- ja istuintäytteiden, käsinojien sekä alaosan korkeiden jalkojen kontrasti luovat vaikutelman leijuvasta pilvestä. Laadukkaan höyhentäytteen ansiosta sohva säilyttää muotonsa vuodesta toiseen ja pöyhittäessä sohva on kuin uusi.

Kuusilinna Ilma sohva ja nojatuoli kotimainen design

Kuusilinna on Suomen vanhimpia huonekaluyrityksiä ja yrityksen toiminta alkoi jo 1940-luvun alussa. Kuusilinnan oman tuotannon lisäksi se myy Suomen tunnetuimpien sohvavalmistajien tuotteita. Kuusilinnan sohvat valmistetaan tilauksesta käsityönä Lahdessa ja Kuusilinna-malliston tuotteet ovat saaneet avainlipputunnuksen merkkinä työllistävästä vaikutuksesta Suomessa. Sohvien ohella valikoimaan kuuluu design-mattoja, -valaisimia ja muuta pientavaraa. Tutustu Kuusilinnan koko valikoimaan täällä → kuusilinna.fi

Lähde ja kuvat: Kuusilinna

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *