Huhtikuun IKEA-uutuudet kertovat rakkaudesta luonnonmateriaaleihin

Sisältää mainontaa

Huhtikuun IKEA-uutuustuotteissa luonnonmateriaalien kesyttämättömät ja maanläheiset sävyt yhdistyvät raikkaaseen siniseen. Rottinkiset huonekalut, käsinkudotut villamatot, henkäyksen kevyet tekstiilit ja bambusta punotut valaisimet juhlistavat talviuniltaan heräävän luonnon kauneimpia sävyjä, tekstuureja ja materiaaleja. TÄNKVÄRD-erikoismallistossa pohjoismainen raikkaus kohtaa japanilaisen estetiikan. Tuotteet tuovat keväistä tunnelmaa ja kestävää kauneutta jokaiseen kotiin.

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

TÄNKVÄRD-mallisto vastaa keväällä heräävään sisustusintoon ja kääntää katseen huolettomiin kesäpäiviin. Malliston sydän on tarkkaan harkituissa materiaalivalinnoissa: pehmeä ja kova sekä viimeistelty ja viimeistelemätön käyvät keskenään jatkuvaa dialogia. Rottinkikalusteiden luonnonläheiset ja vähäeleiset tekstuurit sekä tekstiileiden raikkaat sinisen sävyt täydentävät toisiaan kauniilla tavalla.

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

Suomalainen Iina Vuorivirta ja ruotsalainen Nike Karlsson suunnittelivat malliston korit ja rottingista valmistetut kalusteet. Rajoitetun ajan myynnissä olevaan mallistoon kuuluu muun muassa tikapuita muistuttava vaateteline, penkki, jakkara sekä tilanjakaja. Huolettoman elegantit tuotteet ratkaisevat myös puolipitoisten vaatteiden säilytyksen.

Suunnittelin esineen, joka periaatteessa on tilanjakaja, mutta jolla on kuitenkin monta muutakin käyttötapaa. Itse kutsun sitä avovaatekaapiksi. Tapa, jolla siihen voi rennosti ripustaa vaatteita, kuvastaa hyvin myös muun TÄNKVÄRD-malliston fiilistä. Malliston tekstiilit taas tuovat kotiin raikkaan keväistä tunnelmaa”, Vuorivirta kertoo.

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

Kalusteet luotiin vastapareiksi malliston tekstiileille, jotka on suunnitellut Intian Delhissä asuva IKEA-suunnittelija Akanksha Deo. Myös tekstiileihin valittiin luonnonmateriaaleja, jotka kutsuvat koskettamaan ja luovat rauhallista tunnelmaa. Indigonsininen ja kirkas valkoinen vievät ajatukset meren äärelle ja tuovat piristystä sisustukseen.

Kevyt TÄNKVÄRD-pyyhe symboloi huoletonta rantaelämää. Pellavasta ja puuvillasta valmistetut vuodevaatteet tuntuvat ihanilta ihoa vasten päivin ja öin. Kauniisti jakardikudottu kimono on aivan uudenlainen IKEA-tuote. Samalla se liittyy kuitenkin läheisesti myös kotiin ja kotona olemiseen.

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

IKEA TÄNKVÄRD sisustusuutuudet huhtikuu

Tutustu huhtikuussa myyntiin ilmestyvään IKEA-uutuusmallistoon lisää täällä → ikea.com/fi

Lähde ja kuvat: IKEA

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *