Pehmeät sävyt tuovat tunnelmaa makuuhuoneeseen

Sisältää mainontaa

Elloksen kevät on täynnä pehmeitä sävyjä ja makuuhuoneen tekstiiliuutuuksissa toistuu kauniit luonnonläheiset värit. Pehmeäksi pesty puuvilla ja laadukas pellava tuovat keväistä keveyttä ja raikkautta kotiin.

Ellos pellava ja puuvilla kevät 2019 luonnonsävyt

Ellos pellava ja puuvilla kevät 2019 luonnonsävyt

Ellos Home Candice -pussilakanat on valmistettu erittäin laadukkaasta ja helppohoitoisesta ranskalaisesta pellavasta, joka kestää vuosia käytössä. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä, sen vuoksi pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. Saatavana 11 kaunista värivaihtoehtoa.

Ellos pellava ja puuvilla kevät 2019 luonnonsävyt

Ellos pellava ja puuvilla kevät 2019 luonnonsävyt

Yhdistä kauniiden sänkytekstiilien kanssa upea Heaven-sängynpääty ja kokonaisuus on valmis! Päätyrunko myydään erikseen ja siihen on saatavana useita eri päällisvaihtoehtoja kauniista Heaven-mallistosta.

Ellos pellava ja puuvilla kevät 2019 luonnonsävyt

Ellos pellava ja puuvilla kevät 2019 luonnonsävyt

Ellos pellava ja puuvilla kevät 2019 luonnonsävyt

Ellos Home Juliette -pussilakanat ovat premium-tasoista, miellyttävää, pehmeäksi pestyä ja ekologista puuvillaa. Langantiheys 144 tc ja pussilakanan alareunasta löytyy kätevät painonapit, joiden avulla peitto pysyy paikoillaan lakanan sisällä. Saatavana 12 kaunista kevätväriä!

Tee kevät kotiin ja sisusta makuuhuone pehmeillä luonnonsävyillä ja -materiaaleilla mielesi mukaiseksi.

Hyödynnä Elloksen -20% alennuskampanja, joka koskee kaikkia normaalihintaisia kodin tuotteita ja on voimassa 26.2.2019 saakka. Panosta tänä keväänä ajattomaan laatuun ja tutustu Elloksen uutuuksiin täällä → ellos.fi/koti

Lähde ja kuvat: Ellos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *