Flying Tiger Copenhagenin palkitut keittiövälineet saapuvat myymälöihin!

Sisältää mainontaa

Kaipaatko keittiöösi kestäviä keittiövälineitä, joissa yhdistyvät luonnonläheisyys, käytännöllisyys ja kaunis skandinaavinen muotoilu?

Flying Tiger Copenhagen Craft keittiövälineet

Flying Tiger Copenhagen esittelee helmikuussa uuden kestävän keittiösarjan nimeltä CRAFT, joka on voittanut jo kolme arvostetuinta kansainvälistä muotoilupalkintoa (Good Design Award, European Design Award ja IDA Design Awards) ennen kuin tuotteet ovat edes ehtineet myymälöihin.

CRAFT on valmistettu pehmeimmästä FSC-sertifioidusta pyökkipuusta, joka on kiillotettu ja öljytty siten, että puu säilyttää luonnollisen ilmeensä. Sarja symboloi skandinaavista yksinkertaisuutta, toimivuutta ja ammattitaitoa. Kaikki sarjan 14 keittiövälinettä on luotu rakkaudestani luontoa ja luonnollisia muotoja kohtaan“, kertoo Flying Tiger Copenhagenin pääsuunnittelija Lovorika Banovic.

Flying Tiger Copenhagen Craft keittiövälineet

Flying Tiger Copenhagen Craft keittiövälineet

Jokaisella sarjan tuotteella on oma tehtävänsä. CRAFT-keittiövälineet sopivat kätevästi käteen riippumatta siitä, olitko sitten paistamassa, vatkaamassa, maistelemassa, sekoittamassa tai annostelemassa ruokaa.

Kaikissa keittiövälineissä on reikä kahvan yläosassa, jotta ne voi ripustaa koukkuun käytön jälkeen. Kauniit design-keittiövälineet ansaitsevatkin päästä ulos keittiönlaatikosta kaikkien nähtäväksi.

Soijaöljyllä käsitelty kevyt FSC-sertifioitu puu, ruostumaton teräs ja kestävä silikoni tarjoavat ympäristöystävällisen, kestävän ratkaisun, joka suojaa kattilat ja paistinpannut naarmuilta.

CRAFT-sarjan keittiövälineet saatavilla Flyin Tiger Copenhagen -myymälöistä helmikuusta alkaen, lue lisää kevään uutuuksista täältä → flyintiger.com/fi

Lähde ja kuvat: Flying Tiger Copenhagen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *