IKEA-sisustusuutuudet valloittavat helmikuussa

Sisältää mainontaa

IKEA lanseeraa helmikuussa valikoiman raikkaita uutuuksia, jotka pursuavat elinvoimaisia sävyjä ja kuoseja. Minimalistisen kauden jälkeen on aika lisätä sisustukseen reippaasti väriä ja ripaus leikkimielisyyttä.

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

Reippaasti retroa

Alkuvuoden IKEA-uutuudet tuovat lisää energiaa arkeen. Uutuustuotteita yhdistävät menneistä vuosikymmenistä, erityisesti 60-luvusta, inspiroituneet iloiset ja pastelliset värisävyt sekä isot graafiset kuviot näyttävistä kukkakuoseista ryhdikkäisiin ruutuihin ja muihin geometrisiin kuoseihin – modernia ja skandinaavista tyyliä unohtamatta.

Uutuustuotteiden taustalla on myös suomalaista suunnitteluosaamista, sillä kodikkaan retrotyylisen SOMMARASTER-pussilakanasetin kukkakuosi on suomalaisen Emma Hagmanin käsialaa. Hagmanin leikkisä kädenjälki kuvittaa myös värikästä IRMELIN-kangasta, jonka suunnittelussa häntä inspiroivat vanhat patinoituneet tavarat sekä lasten rohkea mielikuvitus. Kaksiulotteisessa kuviossa onkin nähtävissä satujen ja kansantarujen pelkistettyä ja värikylläistä estetiikkaa.

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

Leikkisiä pastellisävyjä

Kevät otetaan vastaan valloittavien sävyparien, kuten suloisen vaaleanpunaisen ja pirteän keltaisen, ympäröimänä. Trendi näkyy erityisesti pinottavien ÄDELHET-kynttilänjalkojen leikkisässä muotoilussa ja lapsille suunniteltujen MÖJLIGHET-pussilakanoiden pirteissä kuvioissa.

Valolla ja varjoilla leikittelevä, voikukan kukintoja muistuttava MASKROS-klassikkovalaisin saa helmikuussa rinnalleen GRIMSÅS-uutuusvalaisimet kahdessa uudessa kuviossa ja värissä. Herkästi leikatut valkoiset kukkakuviot ja keltaiset meritähtikoristeet luovat kattoon ja seinille kauniita valokuvioita. Marcus Arvonen on suunnitellut valaisimet yhteistyössä Lisa Hillandin ja Bea Szenfeldin kanssa.

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

Raikkaat klassikot

Helmikuussa juhlitaan myös suositun BILLY-kirjahyllyn 40-vuotissyntymäpäivää. Gillis Lundgrenin suunnittelema klassikkokaluste saa juhlan kunniaksi ylleen keltaisen uutuusvärin. Myyntiin tulee myös erilaisia värikkäitä lisäosia, kuten kirjatukia.

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

Graafisia kuvioita

Ikonisista kuoseistaan tunnetun ruotsalaisen 10-Gruppen-ryhmän perustajan, Tom Hedqvistin, suunnittelemat rohkeat tekstiilikuosit löytävät helmikuussa tiensä YTTERBYN-keittiöoviin. Ultramodernit graafiset kuviot ovat peräisin 1970-luvulta. Jokaisella ovella on oma uniikki ulkonäkönsä, mutta erilaiset kuviot sopivat loistavasti yhteen.

Lontoossa asuva Kangan Arora, joka tunnetaan abstraktin graafisesta muotokielestä ja yllättävistä yhdistelmistä, on suunnitellut IKEA-kevätmallistoon värikylläisen SIGRUNN-kankaan ja mustavalkoisen SKÄRVFRÖ-tyynyn lisäksi kaksi uutuusmattoa. Ruudullinen SVALLERUP-matto sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Mustavalkoinen matto on lisäksi kaksipuolinen, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen. Sinisen sävyjä yhdistelevässä KONGSTRUP-matossa on trendikkään epäsymmetrinen portaikkokuvio.

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

Modernia skandinaavista tyyliä

Väri-ilottelun vastapainoksi helmikuussa nähdään myös pelkistetympää muotoilua. Modernin skandinaaviseen muotokieleen nojaavat massiivipuusta valmistetut RÖNNINGE-uutuustuolit ja SKYMNINGEN-kattovalaisin. Pehmeää valoa heijastava valaisin koostuu 20 ohuesta kappaleesta, jotka on aseteltu turbiinimaisesti valaisimen ympärille. Ilmava ja moderni muoto toimii todellisena katseenvangitsijana.

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

IKEA uutuustuotteet kevät helmikuu 2019

Supersuosittu tuotemallisto kasvaa!

Helmikuussa IKEA-tavarataloihin saapuu myös lisää odotettuja DELAKTIG-malliston tuotteita. Tom Dixonin kanssa yhteistyössä suunniteltu mallisto täydentyy sängynrungolla ja erilaisilla sängynpäädyillä. Musta sängynpääty sopii malliston graafiseen tyyliin. Rottinkinen sängynpääty puolestaan tuo moderniin sängynrunkoon luonnollisempaa ja pehmeämpää tyyliä. DELAKTIG-sohviin saadaan myös uutta ilmettä, kun myyntiin saapuu päällisiä kolmessa uutuusvärissä, kuten roosan sävyisenä.

Lisää IKEA-uutuuksia ja keväistä sisustusinspiraatiota löydät täältä → ikea.com/fi

Lähde ja kuvat: IKEA

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *