Uusi CASA-blogi: Tutustu sisustussuunnittelija Millaan!

CASA Blogit -perheemme kasvoi tänään taitavan sisustussuunnittelijan Millan blogilla, jossa kerrotaan sisustusalan saloista ja koukeroista, sisustussuunnittelijan työstä, yrittäjyydestä ja siitä millaista sisustussuunnittelijan arki ja elämä on – kaikessa kauneudessa ja karikkoisuudessaan.

Sisustussuunnittelija Milla Ek uusi casablogi

Sisustussuunnittelija Milla Ek uusi casablogi

Milla Ek on kolmen lapsen äiti, tuore yrittäjä, taitava sisustaja, luontainen visualisti ja valloittava persoona. Tämä blogi on täynnä tunnetta, lämpöä, aitoutta ja rakkautta, käy tutustumassa ja lähde mukaan Millan matkalle blogimaailmaan!

→ sisustussuunnittelijamillaek.casablogit.fi

Kuvat: Milla Ek

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *