Kevätilmettä kotiin klassisella raitatapetilla

Sisältää mainontaa

Talven tuivertaessa on hyvä tilaisuus uudistaa kodin sisätilat. K-Raudoista löydät maan laajimman pintamateriaalivalikoiman ja uudella tapetilla piristät kodin ilmeen nopeasti, non woven -tapettilaadulla tapetointi on lisäksi yllättävän helppoa ilman aikaisempaa tapetointikokemusta. Boråstapeterin uusi skandinaavinen Northern Stripes -tapettikokoelma on saanut innoituksensa luonnosta.

K-Rauta Boråstapeter Northern Stripes 2019

K-Rauta Boråstapeter Northern Stripes 2019

K-Rauta Boråstapeter Northern Stripes 2019

Pohjoismainen luonto on toiminut Boråstapeterin uuden tapettimalliston suunnittelijoiden innoittajana Northern Stripes -kokoelman luomisessa. Mallistossa on tapetteja dramaattisen tummanpuhuvissa sävyissä, mutta myös vaaleammissa pehmeissä sävyissä, jotka tuovat mieleen puun, pellavan ja villan. Joissakin tapeteista on hentoa hohdetta, joka antaa niille lisävivahdetta ja samalla uudistaa klassisten raitatapettien ilmettä modernilla tavalla.

K-Rauta Boråstapeter Northern Stripes 2019

K-Rauta Boråstapeter Northern Stripes 2019

K-Rauta Boråstapeter Northern Stripes 2019

Northern Stripes -kokoelman ajattomat ja elegantit kuosit soveltuvat mainiosti niin perinteiseen kuin modernimpaan tilaan. Pystyraitaisilla kuoseilla saadaan huoneeseen korkeudentuntua, vaakaraidat puolestaan saavat tilan näyttämään pidemmältä ja madaltavat korkeaa kattoa”, kertoo K-ryhmän tuotepäällikkö Erja Lipiäinen.

Uusien tapettilaatujen avulla tapetointi on entistä helpompaa. ”Northern Stripes on ’non woven’ -tapetti, jonka kiinnitys on helppoa: Liisteri levitetään suoraan kuivaan ja tasaiseen seinään ja tapetti kiinnitetään sen päälle, vettymisaikaa ei tarvita”, Erja jatkaa.

Tutustu K-Raudan laajaan tapettivalikoimaan ja poimi kätevät tapetointivinkit K-Raudan tapettikoulusta täältä → k-rauta.fi/remontointi/tapetointi

Lähde ja kuvat: Kesko / K-Rauta, Boråstapeter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *