LG:n uudet soundbar-kaiuttimet nostavat rimaa kotiteatterin äänimaailmalle

Sisältää mainontaa

LG Electronics (LG) esitteli uuden soundbar-valikoimansa CES 2019 -messuilla ja edistykselliset uutuuskaiuttimet nostavat riman kotiteatterin äänimaailmalle. Tyylikkäästi muotoiltujen ensiluokkaisten LG-soundbarien uusi tekoälyominaisuuksilla varustettu valikoima voitti ansaitusti CES Best of Innovation -palkinnon.

LG Soundbar 2019

Uusissa kaiuttimissa on tekoälyominaisuuksia sekä sulavalinjainen ja moderni muotoilu. Erinomainen äänenlaatu on suunniteltu yhteistyössä Meridian Audion kanssa, joka on huippuluokan äänentoiston edelläkävijä. Vahva, moniulotteinen ääni täyttää huoneen jokaisen nurkan ja kaiuttimien tekoälyominaisuudet tekevät laitteiden käytöstä mukavaa ja helppoa. Soundbar-mallit SL9YG ja SL10YG saivat kaksi CES Innovation Award -palkintoa ja SL9-malli puolestaan palkittiin halutulla Best of Innovation -tittelillä.

Uutta Meridianin kanssa kehitettyä äänitekniikkaa lisätään tämän vuoden aikana kolmeen soundbar-malliin (SL10YG, SL9YG ja SL8YG). Meridianilla on 25 vuoden kokemus digitaalisesta signaalinkäsittelystä ja yhtiön Bass & Space -teknologia parantaa äänentoistoa yhtenäisellä äänikuvalla ja vahvalla bassolla. Uusissa soundbareissa käytetään myös Image Elevation -teknologiaa tekemään äänikuvasta entistä elävämpi, jolloin kuulija voi uppoutua täysin elokuvien äänimaailmaan.

LG Soundbar 2019

Meridian Upmix -tekniikalla voidaan parantaa äänen immersiota ja äänikuvaa sekä tuomaan kirkkautta solistien lauluun ja instrumentteihin. Tekniikalla voidaan lisäksi muuntaa kaksikanavainen ääni useiksi erillisiksi kanaviksi häiriöttömästi ja tinkimättä äänitasapainosta. Nämä teknologiset parannukset tulevat mukaan LG:n vuoden 2019 soundbar-mallistoon.

LG:n uudet premium-luokan soundbarit (mallit SL10, SL9 ja SL8) tukevat sekä Dolby Atmos– että DTS:X-ääntä. Näiden kahden teknologian avulla käyttäjät voivat nauttia henkeäsalpaavan realistisesta surround-äänestä, joka tuntuu tulevan useista suunnista. Osa soundbareista tukee korkearesoluutioista ääntä ja niissä on edistyksellinen algoritmi, joka pystyy parantamaan tavanomaisia tiedostomuotoja lähemmäksi studioäänilaatua. Soundbarien luomaa äänimaailmaa voi vahvistaa edelleen LG:n langattoman takakaiutinpaketin* avulla täydellisen elokuvateatterikokemuksen luomiseksi.

*Wireless Rear Speaker Kit (malli SPK 8) myydään erikseen.

LG Soundbar 2019

Kaikki LG:n uudet soundbarit tukevat tekoälyä ja äänentunnistusta sisäänrakennetun Google Assistantin avulla. Lisäksi yhteensopivuus Google Assistant -yhteensopivien älykkäiden tuotteiden kanssa mahdollistaa muiden kytkettyjen laitteiden hallinnan ääniohjauksen avulla koko kodin alueella.

LG:n vuoden 2019 soundbareissa on tyylikäs ja minimalistinen muotoilu, ja laitteet ovat vain 57 mm:n syvyisiä. Ne sopivat täydellisesti LG:n seuraavan sukupolven OLED-television alle. LG SL9 voidaan asentaa suoraan seinään virtaviivaisen ja tilaa säästävän profiilin aikaansaamiseksi. Integroitu gyroskooppi mittaa soundbarin asennon ja säätää äänen suunnan optimaalisen kuuntelukokemuksen varmistamiseksi.

LG:n vuoden 2019 soundbarien uskomaton äänenlaatu ja tekoälyyn perustuva yhdistettävyys on luotu tiiviissä yhteistyössä Meridian Audion kanssa”, sanoo Kim Dae-chul, LG Electronicsin Home Entertainment -yksikön audio- ja videoliiketoiminnasta vastava johtaja. ”Uusimman mallistomme korkealaatuinen ääni ja monipuolisuus vievät kotiteatterin äänentoiston kokonaan uudelle tasolle ja laitteet vastaavat suoraan premium-tason soundbar-ratkaisujen kasvavaan kysyntään,” hän jatkaa.

LG Soundbar 2019

LG Electronics Inc. on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 77 000 työntekijää 125 toimipisteessä ympäri maailman. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen, pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa vuodesta 1999 lähtien. Lue lisää LG :n uutuustuotteista täältä → lg.com/fi

Lähde ja kuvat: LG Electronics Inc.

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *