Uutta Arabialta – Mainio Sarastus -astiasarjan uudet osat

Sisältää mainontaa

Arabian vuosi sitten lanseeraamaan Mainio Sarastus -astiasarjaan tulee lisää osia, kun keväällä 2019 sarja täydentyy kupilla (0,4 l) ja syvällä lautasella (23cm). Ruoan valmistamiseen, tarjoiluun ja säilytykseen sopivat astiat auttavat vähentämään ruokahävikkiä ja muovin kulutusta.

Arabia Mainio Sarastus astiasarja 2019

Arabia lanseerasi vuoden 2018 alussa uuden astiasarjan, Mainio Sarastuksen, jonka syntyyn vaikuttivat kaupungistumisen megatrendi ja jatkuvasti kasvava pienten kotitalouksien määrä. Astiasarjaa suunniteltaessa kuluttajien toiveita ja odotuksia tutkittiin tarkasti. Kuluttajat toivoivat pieneen tilaan sopivaa laadukasta astiasarjaa, joka olisi monikäyttöinen ja kestäisi vuodesta toiseen, myös elämäntilanteiden muuttuessa.

Mainio Sarastus -astiasarjan ovat löytäneet etenkin nuoret ja pienissä kodeissa asuvat. Arabia tuo sarjaan kaksi uutta osaa, mukin ja syvän lautasen, jotka sopivat pinottavaksi myös aiempien osien kanssa.

Arabia Mainio Sarastus astiasarja 2019

Monikäyttöiset uudet osat

Uusi muki (0,4 l) käy kokonsa puolesta erinomaisesti teen hauduttamiseen, mutta siitä voi tarjoilla myös alkukeiton tai jogurttiannoksen. Mainio Sarastus -sarjan pieni lautanen (15cm) käy kupille kanneksi.

Toisena uutena osana lanseerataan syvä lautanen (23cm), joka on oiva pastalle, nuudeliruoille tai lämmittävälle keitolle.

Arabia Mainio Sarastus astiasarja 2019

Oikeanlainen säilytystapa ja järkevät annoskoot pienentävät ruokahävikkiä

Luonnonvarakeskuksen mukaan suomalaiset heittävät vuodessa keskimäärin 20-25 kiloa syömäkelpoista ruokaa roskiin. Ruokahävikkiin voi vaikuttaa ostamalla ja valmistamalla vain tarvittavan määrän ruokaa.

Mainio Sarastus -sarjan astiat sopivat myös ruoanvalmistukseen. Kulhossa tai syvässä lautasessa voi valmistaa esimerkiksi makaronilaatikon tai piirakan muutamalle hengelle.

Jos tähteitä kuitenkin jää, ne on helppo säilyttää astioissa seuraavaa ateriaa varten. Kaikki astiasarjan osat pinoutuvat keskenään ja lautasia voi käyttää kulhojen ja kuppien kansina. Erillisiä muoviastioita tai -kääreitä ei tarvita, kun ruoka valmistetaan, tarjoillaan ja säilytetään samoissa astioissa.

Arabia Mainio Sarastus astiasarja 2019

Ajaton koriste tuo annoksen kauniisti esiin

Mainio Sarastus -astiasarjan ovat suunnitelleet ja muotoilleet Arabian omat asiantuntijat, ja sarjan pääsuunnittelijana on toiminut Arabian muotoilupäällikkö Irina Viippola. Astioiden koriste on saanut inspiraationsa Raija Uosikkisen vuonna 1965 suunnittelemasta Ivalo-koristeesta. Ajaton koriste on käsin piirretty, pelkistetty ja mustavalkoinen. Se korostaa ruoan eri elementtejä ja tuo annoksen kauniisti esiin.

Toimitukset alkavat tammikuussa 2019, lisätietoja ja muita tuoteuutuuksia löydät täältä → iittala.com/arabia-mainio-sarastus

Lähde: Fiskars Group / Arabia

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *