Muovijätteestä uusiksi tuotteiksi

Sisältää mainontaa

Orthex panostaa vastuullisuuteen hyödyntämällä kuluttajien muovijätettä ja teollista kierrätysraaka-ainetta tuotannossaan. Kierrätysmateriaaleista valmistettujen tuotteiden valikoima kasvaa uudella SmartStore Recycled -säilytyslaatikkosarjalla, joka on valmistettu 100% uusiomuovista.

Orthex kierrätysmuovi uusikäyttö

Orthex on käyttänyt kierrätettyä muovia jo 90-luvulta alkaen tuotannossaan. Muovi saa uuden elämän kestävinä kodin tuotteina. Esimerkiksi kaikki Orthexin kukkaruukut ja parvekelaatikot valmistetaan uusiomuovista.

Orthex kierrätysmuovi uusikäyttö

Tavoitteena on, että vuonna 2020 vähintään 20% tuotannosta on valmistettu kierrätys- tai biopohjaisesta muovista. Uusin 100% uusiomuovista valmistettu tuotesarja on SmartStore Recycled. Sarjan kestävät säilytyslaatikot ovat erinomaisia esimerkiksi varastoon, autotalliin tai kellariin. Kokoja on saatavana 2 litrasta 70 litraan. Sarja lanseerataan kauppoihin helmikuussa 2019.

Orthex kierrätysmuovi uusikäyttö

Kestävät pyykki- ja yleiskorit helpottavat pyykinpesua ja tuovat järjestystä kodinhoitohuoneeseen. Orthexin korit on valmistettu 100% kierrätysmuovista ja niissä on tukevat kädensijat, jotka helpottavat korien siirtämistä.

Orthex kierrätysmuovi uusikäyttö

Myös Orthexin Botanica- ja Pauliina-ruukut on valmistettu 100% uusiomuovista. Ruukuissa on käytännöllinen kestokastelujärjestelmä, joka tekee kasvien hoidosta helppoa. Tarvittavan kosteuden määrä on näppärä tarkistaa ruukun mittatikusta. Tilavan vesisäiliön ansiosta kasteluväli on lyhyempi.

Ruukut on valmistettu kestävästä materiaalista, ne ovat kevyitä kantaa ja sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pyöreitä ruukkuja on saatavana kuutta eri kokoa.

Lue lisää Orthexin tavoitteista ja kierrätysmuovin hyödyntämisestä tuotannossaan → orthexgroup.fi/vastuullisuus

Lähde: Orthex Group

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *