Tunnelmallinen koti Decor -lampuilla

Sisältää mainontaa

Valaisin on tuote, jonka ulkonäköön kiinnitetään ostovaiheessa paljon huomiota – onhan usein kyseessä huoneen keskeiselle paikalle asennettava katseenvangitsija. Mutta mikä ratkaisee ostopäätöksesi lamppuhyllyllä?

Airam Decor led lamput

Ledien hinnat ovat tippuneet merkittävästi viime vuosina samalla, kun niiden tekniikka on kehittynyt. Enää led-lamppuja ei tarvitse karsastaa niiden ”kylmän valon” takia. Nykyään lamppuja löytyy useita eri tehoja ja valon värilämpötiloja. Osa malleista on myös himmennettäviä.

Lamppuvalinnalla on suuri merkitys onnistuneeseen valaistuskokonaisuuteen ja kotimaisen Airamin lampuilla luot jokaiseen tilaan haluamasi valaistuksen, oli se sitten tunnelmallisen hämärä tai kirkkaan kuulas.

Airamin Decor-valikoimassa on kauniita led-lamppuja, joilla huoneen tunnelma muuttuu hetkessä. Kirkas- ja opaalikupuisten lamppujen rinnalle on tullut antiikkipintainen Amber sekä hämyistä tunnelmaa luova Smoke.

Airam Decor led lamput

Hämyistä tunnelmaa luova tumma Smoke

Smoke näyttää ilman valoa hyvin erilaiselta kuin valot päällä. Pakkauksesta paljastuvaa tummaa peilipintaista lamppua ei pidä hätkähtää. Kun valot laitetaan päälle, lampun kaunis, pehmeä sävy pääsee oikeuksiinsa ja peilipinta hälvenee lähes kokonaan.

Airam Decor led lamput

Decor 360 -sarjan ainutlaatuinen ominaisuus on sen laaja 360 asteen valonjako, eli lamppu antaa valoa myös kannan suuntaan. Siksi ne soveltuvat erinomaisesti sellaisiin pöytävalaisimiin tai jalkalamppuihin, joihin lamppu kiinnitetään kanta alaspäin. Erityisen upeilta ne näyttävät valaisimissa, joissa on lasikupu tai joissa valonlähdettä ei yritetäkään peittää. Tyylikkään valaistuksen luot myös pelkällä lampulla ja valaisinjohdolla.

Airam Decor led lamput

Lempeää valoa luova antiikkipintainen Amber

Amber-lamppujen luoma valo on lämpimän keltaista ja pehmeää. Monesti yksinkertainen
on kaunista: kokeile Amber-lamppua pöytävalaisimessa sellaisenaan esimerkiksi yöpöydällä.

Airam Decor led lamput

Airam Decor led lamput

AIRAM ELECTRIC OY AB on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta ja laajasta lamppuvalikoimastaan. Airamin tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet. Airamilla on pitkät perinteet valon asiantuntijana jo vuodesta 1921 lähtien. Lisätiedot Airam Decor LED -valikoimasta ja muista energiatehokkaista valaisinvaihtoehdoista löydät täältä → airam.fi/kodin-tuotteet

Lähde: Airam

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *