Kuplivat joululahjatärpit ympäristön ystävälle

Sisältää mainontaa

Pehmeät arvot kovassa paketissa – täydellinen yhdistelmä joulun toivelahjalistalle! Muovikeskustelun yhä kiihtyessä ympäristöystävällisyys on hyve, joka on mukava sujauttaa SodaStream-hiilihapotuslaitteen mukana pukinkonttiin.

SodaStream hiilihapotuskone

SodaStream-laitteella voi valmistaa kuplavedet ja virvoitusjuomat itse ja vähentää samalla turhaa kertakäyttöisten muovipullojen kulutusta. Neljän hengen kotitalous säästää keskimäärin 600 muovipulloa tekemällä kuplavetensä hanavedestä. Ympäristön ystävä ja luonto kiittävät.

SodaStream hiilihapotuskone

SodaStreamin 3 lahjatärppiä jouluun:

1) SodaStream Crystal

Jos haluaa välttää muovipullot kokonaan, nappivalinta on SodaStream Crystal -hiilihapotuslaite, joka valmistaa kuplaveden ja virvoitusjuomat kauniiseen lasipulloon. Konepesunkestävä lasipullo kruunaa kattauksen niin arjessa kuin juhlassa.

2) SodaStream Spirit One Touch

Suomessa SodaStreamin tuorein tuotelanseeraus on Spirit One Touch -hiilihapotuslaite, jolla saa valmistettua kuplavettä yhdellä napin painalluksella. Valittavana on kolme hiilihapotustasoa. Sähkökäyttöisessä Spirit One Touchissa yhdistyvät laatu ja tyylikkyys.

3) SodaStream DWS-juomapullo

Ekologisuuden ja käytännöllisyyden nimeen vannovat kuplaveden ystävät ottavat tyytyväisinä vastaan myös SodaStreamin uuden konepesunkestävän DWS-juomapullon, jonka tunnistaa Dishwasher safe -tunnuksesta. Muiden SodaStream-muovipullojen tavoin DWS-pullot ovat turvallisesti BPA-vapaita eivätkä ne sisällä myrkyllistä PCB:tä tai ftalaatteja. Litran DWS-pullo sopii kaikkiin laitemalleihin pois lukien Crystal, jossa käytetään yksinomaan lasipulloja.

SodaStream -tuotteita on saatavilla hyvin varustetuissa vähittäistavarakaupoissa. Spirit One Touch -hiilihapotuslaitetta myy yksinoikeudella Gigantti. Lue lisää täältä → sodastream.fi

Lähde: SodaStream

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *