Unohda steariinikynttilät: Loihdi tunnelma LIFX-älylampuilla

Sisältää mainontaa

Unohda steariinikynttilät ja loihdi kotiin jouluinen tunnelma älylampuilla – ja nauti samalla myös paremmasta sisäilmasta!

LIFX älylamppu wi-fi langaton valaistustekniikka

Steariinikynttilät luovat kyllä tunnelmaa, mutta samalla ne levittävät haitallisia pienhiukkasia. Apuun tulevat nykyaiset LIFX-älylamput, joilla voit loihtia kotiin tunnelmaa hyvästä sisäilmasta tinkimättä. Sovelluksella ohjattaviin LIFX-älykotilamppuihin voi valita useita lämpimiä valkoisen sävyjä, ja ne voi asettaa jopa lepattamaan aidon steariinikynttilän tavoin.

Näinä pimeinä syys- ja talvikuukausina koteihin on helppo tuoda lämmintä tunnelmaa sytyttämällä pari steariinikynttilää. Tunnelman lisäksi ne levittävät kuitenkin myös haitallisia pienhiukkasia. Älyvalaistuksen eli langattomaan verkkoon liitettävien ja kännykällä ohjattavien lamppujen kehitys on onneksi tuonut markkinoille hyviä vaihtoehtoisia tunnelmanluojia.

LIFX älylamppu wi-fi langaton valaistustekniikka

Anna lampun lepattaa liekin tavoin

Yksi älykotivalaistukseen erikoistuneista valmistajista on LIFX, jolla on tarjota kotoilusta nauttiville suomalaisille sopiva lamppumallisto. LIFX:n Mini Colour- ja Day & Dusk -älylamppuihin voi nimittäin valita erilaisia lämpimiä valkoisen sävyjä, jotka edistävät tunnelmointia huomattavasti enemmän kuin tavanomaisista lampuista tutut kalseat sävyt.

Mini Colourin käyttäjä voi valita suosikkinsa 16 miljoonasta värivaihtoehdosta. Hieman edullisemman Day & Duskin valkoisiin sävyihin taas on otettu vaikutteita vuorokaudenajoista, aina pehmeästä iltavalosta kirkkaaseen päivänvaloon:

”Lisätunnelmaa lamppuihin saa käyttämällä esiasetettuja tunnelmavalaistusvaihtoehtoja kuten esimerkiksi ”Candle Flicker” -tehosteen, joka saa valon lepattamaan steariinikynttilän liekin tavoin. Lamput ovatkin hyvä vaihtoehto kaikille sisäilman laadusta huolehtiville”, kertoo LIFX:n toimitusjohtaja Tim Peters.

Samalla hän muistuttaa, että minilamput sopivat ihanteellisesti esimerkiksi pöytävalaisimiin, joihin tavallisen kokoinen lamppu olisi liian pitkä.

LIFX älylamppu wi-fi langaton valaistustekniikka

Ohjaa lamppua kännykällä

Älyvalaistus ei tarjoa vain erinomaista vaihtoehtoa kynttilöille, vaan se tekee myös arjesta entistä helpompaa ja hauskempaa:

Eteisen lamput voi esimerkiksi asettaa syttymään silloin, kun ajaa auton talliin, ja lasten yövalot voi sammuttaa omasta makuuhuoneesta käsin. Lampun voi myös asettaa vilkkumaan kun kännykkään tulee viesti – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat”, Tim Peters kertoo.

LIFX älylamppu wi-fi langaton valaistustekniikka

LIFX toi ensimmäiset Wi-Fiin liitettävät LED-lamput markkinoille jo vuonna 2012. LIFX:n tuotteet eroavat muista vastaavista siten, että niillä saa kotiin älyä ilman erillistä keskitintä. Koska LIFX-lampuissa on sisäinen Wi‑Fi, ne voi liittää verkkoon suoraan sovelluksessa.

Monet luulevat, että älyvalaistukseen siirtyminen on kallista ja hankalaa. Tosiasiassa siihen ei vaadita kummoistakaan teknistä osaamista tai hienoja laitteita. Käyttäjän tarvitsee vain vaihtaa LIFX-lamppu nykyisen tilalle ja ladata hallintasovellus – ei se sen kummempaa ole”, Tim Peters toteaa.

Lue lisää osoitteessa → lifx.com

 * * *

LIFX (lausutaan LIFE-X) sai alkunsa Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa. Yritys on älyvalaistuksen edelläkävijä, joka toi vuonna 2012 markkinoille ensimmäiset Wi-Fin kautta aktivoitavat, moniväriset ja älylaitteella ohjattavat LED-lamput. LIFX tarjoaa koteihin ja toimistoihin kirkkainta ja joustavinta valaistusta sekä lamppuja, joiden käyttöikä on yli 22 vuotta. LIFX:n on kansainvälinen brändi, jonka juuret ovat Australiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa.

Lähde: LIFX

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *