Edelläkävijä valitsee kirkkaita värejä – Vuoden 2019 väri on Flamingo

Sisältää mainontaa

Tikkurilan vuoden 2019 väri on K319 Flamingo. Tikkurilan väriraadin valitsema värikokoelma katsoo positiivisin mielin kauas tulevaisuuteen ja tuo muotimaailmasta vaikutteita sisustukseen yllättävilläkin väriyhdistelmillä.

Tikkurila vuoden väri 2019 Flamingo

Persikkaisen punertava K319 Flamingo heijastelee eksoottisten lintujen tyylikästä luonnetta, ja hehkuvan värisävyn voikin nähdä niin luonnossa, muodissa, elokuvissa kuin osana sisustusta. K319 Flamingo on Tikkurilan vastaus nykymaailman epävarmuuteen, ja se symboloi avoimuutta uusille ideoille.

Vuoden värin valitsi Tikkurilan nelihenkinen väriraati, johon kuuluivat Tikkurilan värimateriaaleista vastaava Irina Hanhisalo, luova johtaja ja taiteilija Niclas Engsäll, trendianalyytikko ja toimittaja Susanna Björklund sekä väriasiantuntija Marika Raike.

Valitsemalla K319 Flamingon vuoden väriksi haluamme toimia esimerkkinä positiivisuudesta ottamalla rohkean askeleen kohti kirkkaiden värien aikakautta. Tarkoituksemme on inspiroida tarjoamalla jotain odottamatonta ja näyttävää, juhlistaa yksilöllisyyttä ja kannustaa kaikkia kulkemaan omia polkujaan sisustuksen värivalinnoissa,” kuvailee Hanhisalo.

Tikkurila vuoden väri 2019 Flamingo

Vuoden värikokoelma rohkaisee sisustamaan saman värin eri sävyillä ja kokeilemaan yllättäviäkin yhdistelmiä.

K319 Flamingo on osa väriraadin vuodelle 2019 valitsemaa värikokoelmaa, joka kokoaa yhteen rohkeita punaisen, keltaisen, vihreän ja sinisen sävyjä. Inspiraatio värikokoelmalle löytyi kahdesta muotimaailman megatrendistä, värien ja tyylien sekoittamisesta sekä sävy sävyyn -pukeutumisesta, joita voi hyödyntää tyylisuuntauksina myös kodin sisustamisessa. Rohkeiden, jopa ristiriitaisilta tuntuvien värien sekoittaminen kannustaa perinteisten väriharmonisten sääntöjen rikkomiseen, kun taas tutussa sävy sävyyn ‑trendissä yhdistellään toisiaan lähellä olevia värisävyjä.

Katso videolta väriraadin mietteet Color Now 2019 -värikokoelmasta:

Susanna Björklund rohkaisee kaikkia seuraamaan omia mieltymyksiään ja kokeilemaan rohkeasti uusia värejä sisustuksessa. Rajojen rikkominen toimi myös johtavana ajatuksena väriraadin valinnoille:

Ei ole mikään salaisuus, että yhteensointuvat värit näyttävät hyvältä yhdessä. Tämä on ollut trendi sisustuksessakin jo jonkin aikaa. Mutta myös odottamattomat, jopa ristiriitaisilta tuntuvat väriyhdistelmät voivat olla todella upeilta. Erityisesti tätä haluaisimme nähdä enemmän vuonna 2019. Älä pelkää valita jotain, josta pidät. Jos valkoinen, harmaa ja musta eivät ole sinun juttusi, seuraa rohkeasti omaa makuasi,” Björklund sanoo.

Tikkurila vuoden väri 2019 Flamingo

Inspiroidu vuoden 2019 väristä K319 Flamingo ja värikokoelmasta → tikkurila.fi/colornow2019

 * * *

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. He kehittävät vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkailleen ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 3000 Tikkurilan työntekijää haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Tikkurila tarjoaa pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862.

Lähde: Tikkurila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *