Vallila SS19 Escape – Kohti vapautta ja parempia valintoja

Sisältää mainontaa

Tervetuloa vallaton ja leikkisä kevät! Kevät tuo mukanaan auringon kultaamat kadut, seikkailut lähelle ja kauas sekä vapautumisen kohti uutta ja innostavaa. Valo on lupaus onnesta ja siitä saa nauttia – onhan kevät vuoden hurmaavin aamulaulu.

Vallila SS19 Escape kevään sisustustrendit voimakkaat värit

Vallilan SS19 Escape -kevätkokoelma ammentaa voimansa uudistumisesta, haaveiden heräämisestä ja irrottautumisesta matkalle kohti ennen kokematonta. Uuden malliston myötä seikkaillaan lumoavien ja rohkeiden värien maailmassa, aistikkaiden hetkien parissa, vapautuen vanhan kahleista uskaltaen kokeilla ja kokea jotakin aivan uutta.

Vallilan kevätkokoelma yhdistelee ideoita niin meiltä kuin maailmalta ja rohkaisee sinua tekemään samoin. Tuleva kevät näyttäytyy kodeissa omaperäisinä unelmien toteuttamisina ja rennon vapautuneina kokonaisuuksina. Sisustuksessa on nyt lupa leikkiä, yhdistellä ja tehdä irtiottoja auktoriteeteista. Vallilan mallisto jättää runsaasti tilaa yksilöllisille valinnoille ja siitä kaikessa onkin kyse – tee niin kuin haluat, älä niin kuin sanotaan!

Vallila SS19 Escape kevään sisustustrendit voimakkaat värit

Luomisvoimaa Meksikosta

Unelmat ja uudet rohkeat ideat ovat innoittaneet myös Vallilan luovaa tiimiä ja vieneet suunnittelijat kauemmas kotoa kuin koskaan aikaisemmin. SS19 Escape -kokoelma johdattaa valtamerien ja valtakuntien yli Meksikoon, tuohon värikkääseen ja vivahteikkaaseen maahan, jossa luonnon kauneus ja suurkaupungit kohtaavat.

Suunnittelijoiden kankaille ovat piirtyneet valkoiset hiekkarannat, siirtomaatyyliset vuoristokaupungit, maan kiehtova menneisyys sekä trooppiset seudut viidakkoineen ja vesiputouksineen. Tarjolla on värikylläisiä tunnelmia ja mielenkiintoisia graafisia kuviointeja. Kuoseissa esiintyy niin maisema-aiheita kuin muinaisista käsityötekniikoista inspiraationsa ammentanutta muotokieltä. Escapen maailma onkin sangen runsas ja moniulotteinen.

Vallila SS19 Escape kevään sisustustrendit voimakkaat värit

Vallilan kuosisuunnittelijat kulkivat osan matkaansa sademetsien vehreissä katveissa valmistautuessaan tulevaa kevätsesonkia varten inspiraatiota etsiessään. Tämä välittyy hyvin muun muassa kevätmalliston maalauksellisesta ja rönsyilevän runsaasta Tropicalista. Tästä kevään uutuuskuosista huokuukin upeasti luonnon elinvoimainen vehreys, väriloisto ja kauneus.

Vallila SS19 Escape kevään sisustustrendit voimakkaat värit

Meksiko-aiheiseen kuosikokonaisuuteen kuuluvat esimerkiksi seuraavat kuosit: Mexico Cityn talojen koristeelliset yksityiskohdat taltioinut Mexico, vesiputousten alla oleviin ihmeiden maahan vievä, näyttävä ja vaikuttava Paratiisi, Frida Kahlon innoittama sininen papukaijakuosi Polly, brodeeraustyyliä moderniin sisustukseen tuova, taidokkaasti puuväreillä piirretty Serafina, näyttävä Esmeralda sekä mielikuvituksellinen Hola, joka on kuin postikorttitervehdys Meksikon rannoilta.

Vallila SS19 Escape kevään sisustustrendit voimakkaat värit

Vallilan kokoelmissa säilyy syvä yhteys luontoon. Latinalaisamerikkalaiset vivahteet on mukautettu skandinaaviseen tyyliin ja pehmeisiin, murrettuihin värisävyihin. Vallilan kevätkokoelman väripaletissa ihastuttavatkin utuinen persikka, vaalea mansikkajäätelö, sitruunankeltainen, smaragdinvihreä sekä vedenvihreät ja -siniset. Keveys ja raikkaus, mutta myös värien hillityt sävyt ja patina ovat mukana paletissa kuin hiljalleen hiipuen mieliin patinoituneet muistot matkoilta maailmalle.

Vallila SS19 Escape kevään sisustustrendit voimakkaat värit

Kotiseutu-sarja täydentyy maisemakuoseilla

Kotiseutu-kuosit ovat yksi Vallilan suosituimmista kuosikokonaisuuksista ja niissä on myös mukana ripaus suunnittelijan mielikuvitusta ja tulkintaa. Kuosisarja täydentyy uutuuskokoelman myötä usealla idyllisellä tunnelmapalalla. Maalla-kuosin innoittajana on ollut kuosisuunnittelijan suvun torppa ja kotoisa maalaismaisema Pornaisissa. Hiljaisuus-kuosi vangitsee nimensä mukaisesti rauhallisen hetken veden äärellä, merenlahden poukamassa Viikissä, ja Saaristoon on taltioitu perinteikäs saaristonäkymä Porkkalasta eräänä kuumana kesäpäivänä.

Vallila SS19 Escape kevään sisustustrendit voimakkaat värit

Lisää luonnon lumovoimaa Vallilan kokoelmaan tuovat viehättävä ja herkkä, keskikesän kukkaniityille vievä Ahomaa, elegantti ja hienostunut, protean kukinnot taltioinut Gloria, jo nimensä puolesta perinteikkyyttä henkivä, juhlava kukkaiskuosi Kankuri sekä iloista runsautta pulppuava Laululintu.

Vallila SS19 Escape kevään sisustustrendit voimakkaat värit

Vastullisempaa tuotantoa

Vallila Interiorin kesällä julkaistun vastuullisuusraportin teemoja ja tavoitteita on viety eteenpäin. Vallilan kangastuotteiden puuvillahankinnoissa suositaan nyt vastuullisemmin hankittua puuvillaa ja syksystä 2018 lähtien Vallila on ollut Better Cotton Initiativen jäsen.

Kansainvälinen puuvillantuotannon yhteistyöhanke Better Cotton Initiative (BCI) on perustettu vuonna 2005 parantamaan viljelyn ja tuotannon vastuullisuutta tarjoamalla koulutusta ja työkaluja viljelijöille vastuullisemman tuotannon edistämiseksi. Vastuullisella viljelyllä parannetaan työoloja 24 maassa ja hyödynnetään ympäristölle kevyempiä viljelytapoja ilman haitallisia kemikaaleja ja lannoitteita tai liiallista veden käyttöä. Vallila on sitoutunut vastuullisemman puuvillan hankintaan BCI:n kautta.

Vallila SS19 Escape kevään sisustustrendit voimakkaat värit

Vallilan tuotepakkaukset ovat myös saaneet tarkempia merkintöjä sertifikaateista. Allergikoiden ja herkkäihoisten on jatkossa helpompi tunnistaa ÖkoTex-standardisoidut tekstiilit suoraan tuotepakkauksista. ÖkoTex-sertifioitujen tuotteiden osuus Vallilan tekstiileistä on 91 %.

Vallilan vastuullisuusohjelman tavoitteisiin voi tutustua täällä → vallilainterior.fi/vastuullisuus

 * * *

Vallila on värikäs kuosi- ja designtalo, jossa pitkät perinteet yhdistyvät innovatiivisiin ja kekseliäisiin kokeiluihin sekä elämänjanoon. Sisustuskokoelma uudistuu täysin kahdesti vuodessa ja jokainen mallisto tuo myymälöiden valikoimaan yli 1000 tuotetta.

Nyt esiteltävä keväisen raikas SS19-kokoelma sisältää 80 uutuuskuosia, eri väritykset mukaan lukien. Lisäksi Vallilan astiasarja kasvaa edelleen, mm. Muru-malliston mukeihin tulee viisi uutta kuosia. Kaikki Vallila-kokoelman kuosit luodaan Vallilan omien in-house-kuosisuunnittelijoiden toimesta, jonka joukon muodostavat Tanja Orsjoki, Riina Kuikka, Saara Kurkela, Matleena Issakainen, Vilma Pellinen ja Eveliina Netti.

Lähde ja kuvat: Vallila Interior / SS19

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *