On joululeivonnan aika – GastroMax joulutuotteet

Sisältää mainontaa

Jouluvalmistelut on ihana aloittaa leipomalla! GastroMaxin uudet piparimuotit sekä kätevät läkkipeltiset vuoat takaavat kauneimmat joululeivonnaiset. Piparkakkutalo-muotin avulla saa vasta-alkajakin helposti rakennettua jouluisen piparitalon kahvipöytää koristamaan.

GastroMax Joulu 2018 Leipominen keittiövälineet

Näin tuunaat joululeivonnaiset:

• Mausta piparkakkutaikina, myös valmistaikina, inkiväärillä, laventelilla tai sitruunan ja appelsiinin kuorella.
• Kun koristelet piparkakkuja, lämmitä kuorrutetta hieman, jolloin sitä on helpompi pursottaa ja lopputulos on siistimpi.
• Viimeistele joulun kaunein piiras tuoreilla viikunoilla ja oikein paksulla kerroksella tuorejuustoa.
• Liota joulupulliin tulevia rusinoita muutama tunti ennen paistamista, jolloin ne turpoavat ja ne eivät muutu koviksi kypsennyksen jälkeen. Jos haluat terästää makua, liota rusinoita esimerkiksi liköörissä tai rommissa.

GastroMax Joulu 2018 Leipominen keittiövälineet

GastroMax Joulu 2018 Leipominen keittiövälineet

Piparkakkutalon muotti, noin 5,95 euroa. Viiden mittalusikan setti, jotka on helppo kiinnittää yhteen, noin 4 euroa. Piparkakkumuotit, noin 2 euroa/kpl. Läkkipeltinen vuoka, noin 8,50 euroa. Pursotinsetti 3:lla erilaisella tyllalla, noin 6,90 euroa.  Kuusimuotti, noin 5,95 euroa.

Saatavilla hyvinvarustetuista kaupoista ja tavarataloista kautta maan.

GastroMax Joulu 2018 Leipominen keittiövälineet

GastroMax Joulu 2018 Leipominen keittiövälineet

Orthex-konserni on Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden suunnittelija, valmistaja ja markkinoija. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat Orthex, SmartStore ja GastroMax. Konsernin pääkonttori sijaitsee Espoossa, ja sillä on tuotantolaitokset Lohjalla sekä Gnosjössä ja Tingsrydissä Ruotsissa. Lue lisää GastroMax -keittiövälineistä → orthexgroup.fi/GastroMax

Lähde ja kuvat: Orthex Group / GastroMax

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *