Tulevat sisustustrendit 2019

Sisältää mainontaa

K-Raudan asiantuntijat ennustavat vuodelle 2019 kolme sisustuksessa näkyvää suuntausta: luonnonläheinen skandinaavisuus, upeat voimavärit ja yksilöllisyys ovat pinnalla erityisesti kevään 2019 aikana.

Sisustustrendit 2019 Yksilöllinen tyyli K-Rauta

Suomen suurin rautakauppaketju K-Rauta ennakoi kevään sisustuksessa nousevan pelkistettyä ja luonnonläheistä skandinaavista tyyliä sekä jalokivistä ammentavia voimavärejä. Rinnalla vahvana on samaan aikaan yksilöllisyys: tehdään itse sekä valitaan oma tyyli ja tapa ilmaista itseään.

Sisustustrendit 2019 K-Rauta luonnonläheiset sävyt

Luonnonläheinen skandinaavisuus

Luonnonläheisen skandinaavisuus -suuntauksen keskeisiä elementtejä ovat aitous, valoisuus ja ilmavuus. Karheapintaiset laatat ja betoni yhdistetään käsittelemättömän puun ja pehmeiden terrakotta-sävyjen kanssa. Sisustuspintamateriaaleissa on käsin kosketeltavia piirteitä kuten käsittelemättömän puun silkkisyys, seinälaatan kohokuviot, betonimainen karheus tai tapetti, jonka pinnassa on hiekkamaisuutta.

Tulevan vuoden trendeissä näkyvät erityisesti luonto, vastuullisuus ja tulevaisuus. Koteihin halutaan tuoda luontoa lähemmäksi sisustuksen muodossa. Tulevaisuus voi näyttäytyä välillä synkkänä, ja luonnonläheinen koti tarjoaa turvapaikan”, kertoo K-Raudan suunnittelupäällikkö Päivi Laitinen-Slotte.

Valkoisen sävyjä ja rouheita harmaita ryhdistetään graafisin kevein kuvioin ja lisävoimaa saadaan tehosteväreistä, kuten mustasta ja luonnollisen ruskeasta. Puun lisäksi luonnonläheisen skandinaavisen tyylin materiaaleja ovat juutti, rottinki, nahka, huopa, lampaantaljat sekä lasi”, Laitinen-Slotte jatkaa.

Sisustustrendit 2019 voimakkaat värit K-Rauta

Vahvat voimavärit

Vaalean ja eleettömän skandityylin vastapainoksi voimavärit-suuntauksen elementit ammentavat satumaailmasta, jalokivistä ja mausteista. Tumma puu, tapettien ja tekstiilien rikas kuviomaailma, ripaus hohdetta seinälaatan tai tapetin pinnassa sekä syvät hehkuvat värit ovat tunnusomaisia voimaväri-trendille.

Metsänvihreä, vahva tummansininen sekä burgundi, munakoiso, sahrami ja liila ovat voimavärit-suuntauksen ydinvärejä. Pehmeä sametti, upottavat nukkamatot ja toisaalta korkeakiiltoinen messinki ja kupari sisustuksen yksityiskohdissa viimeistelevät tämän kutsuvan ja runsaan tyylin,” kuvailee Laitinen-Slotte.

Sisustustrendit 2019 Yksilöllinen tyyli K-Rauta

Yksilöllisyys

Omin käsin tekeminen ja oman tyylin ilmaisu lisää suosiotaan. Ihmiset etsivät entistä enemmän yksilöllisiä tuotteita ja ratkaisuja. Löydöistä muokataan omannäköistä. Itse tekeminen ja tuunailu tarjoavat myös erinomaista vastapainoa digitaaliseen elämään. Samaan trendiin osuus myös innostus kukkien ja kranssien sidontaan. Ympärille halutaan luoda kauneutta omin käsin.

Omien valintojen mukainen tila kasvattaa merkitystään ihmisten elämässä. Jokainen saa itse päättää, missä ja miten asuu sekä minkälaiset arvot, maailmankuva sekä sosiaaliset verkostot ihmistä ohjaavat”, Laitinen-Slotte taustoittaa yksilöllisyyttä.

Inspiroidu K-Raudan trendiosiosta → k-rauta.fi/pinnalla-nyt ja toteuta persoonalliset sisustusideat Pirkka.fi -sivuston vinkeillä → pirkka.fi/tee-se-itse

Lähde ja kuvat: K-Rauta / Pirkka.fi

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *