TRE Christmas Market – Pohjoismaiset designlahjat

Sisältää mainontaa

Ikävöitkö jo tonttulakkeja, kuusenkoristeita, joulun herkkuja ja tuoksuja tai mummolan fiilistä? Ei hätää! TRE on avannut Torikortteleihin ympärivuotisen Christmas-joulukaupan, joten joulua voi jatkossa fiilistellä Helsingissä 365 päivänä vuodessa.

TRE Christmas Market Helsinki Torikorttelit joulukauppa

Christmas TRE on pieni ja söpö joulukauppa, jossa pääsee aidon suomalaisen joulun tunnelmaan muulloinkin kuin jouluna: Fargo vintagen antiikkihuonekalut, seiniä koristavat ryijyt ja jouluiset kasvit tuovat mieleen mummolan ja siellä perheen kesken vietetyt joulut.

Valikoimassa on upeita jouluisia ja lahjaksi sopivia tuotteita, joita voi ostaa hyvillä mielin. Kertakäyttötavaran sijaan kaupasta löytyy tuotteita, jotka tuovat iloa vuosiksi – esimerkiksi Raijan Aitan pyyhkeitä, Kustavin Savipajan astioita, Verso Designin joulukoristeita ja Lillan Helsingin koruja.

TRE Christmas Market Helsinki Torikorttelit joulukauppa

Viime vuonna TRE Christmas Market, joka järjestettiin WTC:n pankkisalissa Aleksanterinkadulla jo toista kertaa, keräsi paikalle huimat 150 brändiä ja noin 180 000 vierailijaa. Tänä vuonna TREn joulukauppoja löytyy Torikortteleiden lisäksi ainakin Kämp Galleriasta ja Keskuskadulta, ja saattaapa niitä tulla vielä lisääkin.

TRE Christmas Market Helsinki Torikorttelit joulukauppa

TRE Christmas Market – Kämp Galleria

Keskustan suurimmaksi joulun ihmemaaksi muuntuu uudistetun Kämp Gallerian alin kerros. Mikonkadun sisäänkäynniltä liukuportaat johdattavat innokkaat joulushoppailijat alakerran tuhannen neliön tunnelmalliseen joulumaailmaan, josta voi hankkia niin hyvänmielen lahjat kuin joulukoristeetkin. Käy samalla tutustumassa huomenna 15.11. avautuvaan 2. kerroksen uuteen suomalaisen muodin keskukseen, Gardeniin!

TRE Christmas Market – Keskuskatu 5

TRE Christmas Marketin löydät myös Keskuskadulta. Sisustusta, herkkuja, aitoja lahjoja. Keskuskadun joulumarketti sopii kiireiselle tontulle, joka haluaa tehdä täsmäiskun parhaiden lahjaideoiden äärelle.

Jouluiset TRE-kaupat löydät myös Helsinki-Vantaan Lentoaseman terminaali 2:sta sekä pohjoisesta Suomesta Äkäslompolosta osoitteesta Tunturitie 16, jonne on avautunut uusi TRE Lapland-myymälä.

TRE Christmas Market Helsinki Torikorttelit joulukauppa

TRE on nuori kunnianhimoinen yritys, joka vie pohjoismaista muotoilua ja elämäntapaa kansainvälisille markkinoille monikanavaisesti. TRE vastaa retailalan murrokseen luomalla uusia globaaleja ratkaisuja ja alustoja designtuotteille ja palveluille sekä hyödyntämällä lokaaleja verkostoja ja asiantuntemusta.

Christmas TRE 365
Unioninkatu 27 A, Helsinki
Avoinna: Ma–pe 10–18, La 10–17
www.worldoftre.com

New luxury, Nordic happiness & Really good stuff.

Lähde: World of TRE. Kuvat: CASA Blogit

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *