Durat x Vieser – Uusia ja kestäviä näkymiä kylpyhuoneisiin

Sisältää mainontaa

Designtuotevalmistajat Durat ja Vieser esittelivät Stockholm Furniture Fairin osastollaan kylpyhuoneen uusia, kestävää kehitystä tukevia, ylellisiä materiaaleja ja modernia lattiakaivodesignia. Durat x Vieser -osastolta löytyi vinkkejä persoonallisiin kylpuhuoneratkaisuihin, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen.

Durat X Vieser uutuusmallisto 2019

Osaston tavoitteena on vapautua totutusta ja avata ihmisten silmät näkemään kylpyhuone uudella tavalla. Vieser ja Durat tarjoavat mahdollisuuden rakentaa taiteellisesti ja teknisesti korkeatasoisia kylpyhuoneita, jotka ovat samaan aikaan sekä persoonallisia että pohjoismaisten rakennusvaatimusten mukaisia”, osaston ilmeen luonut suunnittelija Linda Bergroth kertoo.

Värikylläisen osaston vetonauloja olivat Duratin keväällä lanseerattu luonnon väripigmenttejä sisältävä DURAT Palace -komposiittimateriaalimallisto ja Vieserin näyttävät, uudet lattiakaivot. Kaivojen linjakkkaat kannet on valmistettu Duratista.

Durat X Vieser uutuusmallisto 2019

Säihkettä sisustukseen

Durat Palace syntyi, kun kansainvälisen suunnittelutoimisto MOST Collectiven suunnittelijat Kaori Pi ja Geert Decock löysivät kierrätysateriaalista valmistettavan suomalaisen Durat-komposiittimateriaalin. Ekologinen tuote innosti suunnittelijaparin luomaan skandinaavisen pelkistettyyn Durat-konseptiin uuden värimalliston.

Durat Palacen ydin ovat luonnon väripigmenteistä valmistetut, himmeästi säihkyvät väripilkut. MOSTin lähtökohtana on edesauttaa kestävää, ympäristöä säästävää suunnittelua, jonka muotoilu kestää ajanhammasta”, Kaori ja Geert kertovat.

Kosteutta ja kulutusta sietävät Durat-tuotteet soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisten kylpyhuonekalusteiden ja seinäpintojen materiaaliksi. Durat on puusepäntyökaluilla helposti työstettävä materiaali, josta voidaan tehdä määrämittaisia kalusteita suunnittelijoiden toiveiden mukaan.

Durat X Vieser uutuusmallisto 2019

Lattiakaivon kannet osaksi sisustusta

Vieserin näyttävät ja sisustusta hienosti täydentävät uudet Vieser Dot -, Vieser Square – ja Vieser Line -lattiakaivomallistot ovat syntyneet Aivan – Nordic design and innovation agencyn Saku Sysiön suunnittelupöydällä.

Halusin lähteä muuttamaan ajattelua ja luoda lattiakaivon kannet, jotka inspiroivat ja uudistavat tapaa suunnitella, käyttää ja päivittää kylpyhuonetta. Ulkonäon lisäksi minulle on tärkeää muotoilu, joka tuntuu hyvältä jalan alla. Vieserin ensiluokkainen tekniikka antoi vahvan perustan muotoilulle”, Saku kertoo lähtökohdistaan.

Vieser on tehnyt työtä luotettavien lattiakaivojen hyväksi jo 40 vuotta. Vahvan osaamisen ja kokemuksen ansiota Vieserin lattiakaivot ovatkin ehdottomasti markkinoiden turvallisimpia, käteviä asentaa ja helppoja puhdistaa.

Durat X Vieser uutuusmallisto 2019

Durat – kestävän kehityksen edelläkävijä

Durat on komposiittimateriaali, jonka raaka-aineesta noin 30 prosenttia on uusiomuovia. Tuote itsessään on sataprosenttisesti kierrätettävää. Näyttävyytensä ja kestävyytensä ansiosta se soveltuu keittiöihin, kylpyhuoneisiin, ravintoloihin, myymälöihin, laboratorioihin ja laivoihin.

Durat valmistetaan murskaamalla uusiomuovi rakeiksi, joista syntyy tuotteen omaleimainen, elävä, kolmiulotteinen pinta, jonka kosketustuntuma on ylellisen silkkinen ja lämmin. Materiaali valetaan levyiksi ja erilaisiksi ammeiksi ja altaiksi. Duratista on saatavana lähes kolmesataa eri värisävyä ja yhdeksää erilaista kuosia. Materiaali on äärimmäisen kestävää ja se on uudistettavissa kevyesti hiomalla.

Durat on suomalainen innovaatio ja se valmistetaan Suomessa. Duratin toiminnan lähtökohtana on ollut lähes kolmenkymmenen vuoden ajan kierrätyksen ja huippumuotoilun yhdistäminen.

Durat X Vieser uutuusmallisto 2019

Vieser – Simply Smart Living

Vieser on ollut jo 40 vuotta edelläkävijä turvallisten ja fiksujen viemäri- ja kylpyhuoneratkaisujen kehittäjänä. Vieseriläisten tavoittena on tuottaa arkea helpottavia ja sisustajaa insipiroivia tuotteita kylpyhuoneisiin. Vieser tarjoaa innovatiivisia lattiakaivovaihtoehtoja, jotka täyttävät ja useimmiten jopa ylittävät sekä ammattirakentajien että loppukäyttäjien odotukset.

Vieser on osa Serres Group – yritysryhmää, jonka ensimmäinen osa on perustettu jo vuonna 1973.

Lue lisää uuden aikakauden kylpyhuoneista ja tutustu → Durat Palace -mallistoon sekä → Vieserin uutuuksiin!

Lähde ja kuvat: Durat.fi, Vieser.fi

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *