Ekologisilla Lumme-uutuustuotteilla kevätkoti kukoistavan puhtaaksi

Sisältää mainontaa

Lumme tuo tänä keväänä kuluttajille ympäristötietoiset puhdistussuihkeet ja -liinat. Koko kodin puhdistukseen soveltuvasta uutuussarjasta löydät tuotteet, joissa on huomioitu kodin eri siivouskohteiden erityistarpeet: keittiötuotteet pureutuvat ruoka- ja rasvatahroihin tehokkaasti ja kylpyhuoneen puhdistukseen suunnitellut tuotteet nappaavat mukaansa kalkkijäämät. Kodinpuhdistustuotteiden ohella Lumme kasvattaa myös pyykinpesuaineiden valikoimaa uusilla Kirjopyykki Metsä ja Kirjopyykki Pioni -pyykinpesunesteillä.

Kevätsiivous omakotivalkoinen

Lumme siivoustuotteet uutuudet 2019

Ympäristöystävällisyyttä jokaisessa suihkauksessa

Lumme suihkepulloissa ympäristöystävällisyys on huomioitu niin pakkauksessa kuin tuotteen sisällössä, ja tuotteet valmistetaan tuulivoimasta energiansa saavassa tehtaassa. Täysin kierrätysmuovista valmistetun pullon etiketti on sokeriruo’osta valmistettua biomuovia. Pulloissa on rajoittava barrel-vaahtosuutin, joka levittää perinteistä suutinta vähemmän aerosoleja ilmaan. Pesuaineliuoksen suunnittelussa on huomioitu käyttökohteet sekä pyritty nipistämään tarpeettomista aineosista. Lumme-suihkeille on myönnetty Joutsenmerkki sekä Vegaani-merkki.

Lumme Yleispuhdistusaine

Kodin yleispuhdistukseen soveltuva Lumme-suihke sisältää vain huolella valittuja ainesosia uusiutuvista raaka-aineista. Hajusteeton suihke tekee kaikki pinnat kiiltävän puhtaiksi raitoja jättämättä. Tämän vuoksi se sopii erinomaisesti myös lasi- ja peilipintojen sekä muiden kiiltävien pintojen puhdistukseen.

Lumme Keittiö

Keittiön puhdistukseen tarkoitettu suihke on ruoka- ja rasvatahrojen kammo emäksisyytensä ansiosta. Aktiivisten tensidien normaalia suurempi määrä puhdistaa tehokkaasti ja edesauttaa keittiön pintojen puhtaana pysymistä. Tuotteessa on raikas metsäntuoksu.

Lumme Kylpyhuone

Kylpyhuonesuihkeen alhainen pH-arvo puree tehokkaasti kylpyhuoneen ja wc-tilojen kalkkitahroihin ja likaan. Teräs- ja kromipinnoille hellävarainen tuote on erinomainen myös kiiltäville pinnoille, kuten hanoille. Tuotteessa on miellyttävä lumpeenkukan tuoksu.

Lumme siivoustuotteet uutuudet 2019

Helppokäyttöistä ympäristöystävällisyyttä puhdistusliinoilla

Lumme Puhdistusliinat on valmistettu 100 % selluloosasta ja niiden valmistuksessa pyritään vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Liinat ovat kosteita ja suurikokoisia ja ne puhdistavat tehokkaasti. Tuotteet ovat ympäristömerkittyjä Bra Miljöval -merkillä, joka on Ruotsin luonnonsuojeluliiton myöntämä ympäristömerkki.

Lumme WC&Kylpyhuone Puhdistusliinat

Merenraikkaiden puhdistusliinojen pinta on kehitetty keräämään tehokkaasti erityisesti pölyt ja hiukset. Liina voidaan laittaa käytön jälkeen kompostiin, jossa se hajoaa 30 päivässä. Pakkaus sisältää 60 puhdistusliinaa.

Lumme Keittiö Puhdistusliinat

Keittiön puhdistukseen suunnitelluissa liinoissa on innovatiivinen verkkokerros, joka irrottaa rasvat ja tahrat sekä kerää muruja ja muita tähteitä tehokkaasti. Metsäntuoksuinen, suurikokoinen liina on kompostoitavissa ja se kompostoituu 30 päivässä. Pakkaus sisältää 60 puhdistusliinaa.

Lumme Lattia Puhdistusliinat

Lattioiden puhdistukseen suunnitellut liinat tuoksuvat raikkaan sitruunaisilta. Lattialiinoissa on suopaa, joka on erilaisille lattiapinnoille hellävarainen, mutta tehokas puhdistaja. Monikäyttöisiä liinoja voidaan käyttää mopin tai kärkikuivaimen kanssa tai sellaisenaan. Suuren koon vuoksi käytetty liina suositellaan hävitettäväksi käytön jälkeen kotitalousjätteen mukana. Pakkaus sisältää 15 puhdistusliinaa.

Lumme siivoustuotteet uutuudet 2019

Lumme kirjopyykinpesuaineissa yhdistyy tehokkuus ja ympäristötietoisuus

Lumme-pyykinpesuaineiden perhe kasvaa kahdella uudella tuotteella: Lumme Pioni Kirjopyykki sekä Lumme Metsä Kirjopyykki. Pyykinpesuaineet ovat nestemäisiä ja erityisesti kirjopyykkiin suunniteltuja ja helposti huuhtoutuvia. Ne pesevät tehokkaasti, mutta hellävaraisesti jo matalassa 30 asteen lämpötilassa. Tiivistetyn koostumuksensa ansiosta pyykinpesuainetta tarvitaan yhteen koneelliseen vain 40–60 ml pyykkimäärästä riippuen. Pakkaukset ovat 100 % kierrätettävissä joko energiajakeena tai muovipakkauksena. Lumme pyykinpesuaineet ovat Joutsenmerkittyjä.

Lumme Metsä Kirjopyykki

Pyykinpesunesteessä on pehmeän raikas metsän tuoksu ja se sisältää myös luonnollista kuusenhavu-uutetta. Metsä Kirjopyykki pesee tehokkaasti puhtaaksi tekstiilien kuituja hellien. Yhdellä pakkauksella pesee 20 koneellista normaalilikaista pyykkiä. Pakkauskoko 800 ml.

Lumme Pioni Kirjopyykki

Raikas Pioni Kirjopyykki -pyykinpesuneste tuo tuulahduksen kesää jokaiseen pestyyn koneelliseen. Pesuneste sisältää myös luonnollista puuvillansiemenöljyä, joka suojaa puuvillatekstiilien tai vaikkapa mielifarkkujen kuituja luonnollisella tavalla. Tiiviin koostumuksensa ansiosta yksi pakkaus riittää 20 koneelliseen normaalilikaista pyykkiä. Pakkauskoko 800 ml.

Kevätsiivous omakotivalkoinen

Lumme-uutuudet ovat saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista, tutustu valikoimaan ja poimi parhaat siivousvinkit täällä → lumme.fi

Lähde ja tuotekuvat: Orkla Care Finland / Lumme

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *