Piristä saunan sisustusta Jokipiin Pellavan kevätuutuuksilla

Sisältää mainontaa

Jokipiin Pellavan ajattoman tyylikkäät kevätuutuudet houkuttelevat nauttimaan saunan lempeistä löylyistä. Jokipiin Pellavassa ekologinen jalanjälki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä ja siksi päivittäisissä toiminnoissa huomioidaan vahvasti ympäristöä säästävät asiat. Ostamalla Jokipiin Pellavan tuotteita olet mukana ympäristötalkoissa ja tuet suomalaista työllisyyttä!

Jokipiin pellava saunatuotteet

Kaunis Punos-kuosi on syntynyt vanhojen ranta-aittojen inspiroimana. Ajan ja auringon patinoimat pärekatot toistuvat kuosin kuviossa. Punos-kuosista on saatavilla pefletti, laudeliina ja saunatyyny.

Jokipiin pellava saunatuotteet

Jatkuvasti muutoksessa olevaa veden pintaa voi katsella loputtomasti – kuten myös kaunista Virta-kuosia, josta on saatavilla pefletti, laudeliina, saunatyyny ja rullapyyhe.

Tuotteiden materiaalista on 50 % pellavaa ja 50 % puuvillaa. Kankaan lempeä imukyky hellii herkkääkin ihoa eikä sitä ole käsitelty kemiallisilla aineilla, siksi se soveltuu kaikille saunaan ja kylpyyn. Molemmat kuosit on suunnitellut Johanna Aalto.

Jokipiin pellava saunatuotteet

Jokipiin Pellava Oy on 1920 perustettu perheyritys, joka tunnettiin vuoteen 1989 asti nimellä Jokipiin Villa- ja Pellavakehräämö Oy. Yrityksen johdossa on 3. sukupolvi ja he työllistävät tehtaallaan 20 huippuosaajaa. Kaikki Jokipiin Pellavan tuotteet valmistetaan Jalasjärven Jokipiissä ja tuotteita ostamalla työllistät suomalaisia.

Puhtaat, luonnon omat raaka-aineet, pellava ja puuvilla, ovat ekologisesti turvallisia käyttää. Jokipiin Pellavan raaka-aineet ovat Ökotex-hyväksyttyjä eikä tuotteiden valmistuksessa käytetä haitallisia kemikaaleja. Jokipiissä tekstiilien tuotannossa ei käytetä mitään kemikaaleja, vesihöyry on ainoa ns. kemikaali kankaiden viimeistelyssä. Tutustu Jokipiin Pellavaan ja uutuusmallistoon täällä → jokipiinpellava.fi

Lähde ja kuvat: Jokipiin Pellava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *