Luo tunnelmaa kotiin ja terassille paristokäyttöisillä valoilla

Sisältää mainontaa

Koristevalot ovat helppo tapa luoda tunnelmaa kodin arkeen ja juhlaan. Airamin kevään uudet paristokäyttöiset led-sisustustuotteet tuovat sisustukseen juuri sopivan määrän tuiketta ja tunnelmallisuutta, olitpa sitten kotona, kesämökillä, parvekkeella, puutarhassa tai vaikkapa veneellä.

Airam uutuudet 2019

Airam uutuudet 2019

Airam uutuudet 2019

Airam uutuudet 2019

Airam uutuudet 2019

Elli-pullovalolla luot tunnelmaa kesäiltojen juhliin sekä sisälle että ulos. Paristokäyttöisiä valoja on helppo siirrellä tilasta toiseen, kun pistorasioiden sijaintia ei tarvitse miettiä. Airamin uutuustuotteet ovat saatavilla jälleenmyyjillä viikosta 11 lähtien, Pilvi- ja Love-tuotteet saatavilla jo nyt. Lue lisää Airamin uutuuksista täältä → airam.fi

Lähde ja kuvat: Airam

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *