IKEA-kesä hehkuu kirkkaissa väreissä

Sisältää mainontaa

IKEA-kesämalliston tuotteet virittävät lomatunnelmaan jo pelkällä iloisella olemuksellaan. SOMMAR 2019 -malliston leikkisä estetiikka ja graafisen värikkäät printit edustavat ikonista IKEA-tyyliä hauskimmillaan. Hyväntuulisia tuotteita pursuavan malliston ovat luoneet suunnittelijat Lotta Kühlhorn ja Malin Unnborn sekä taidekollektiivi Textilgruppen & Papperian.

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

Helmikuussa myyntiin tulevan SOMMAR 2019 -malliston värikartta koostuu neljästä pääväristä, joita täydentävät pastelliset sävyt. Sininen, keltainen, punainen ja vihreä luovat raikkaan pohjan kesämalliston tuotteille.

Malliston ovat luoneet graafisista kuoseistaan tunnetut ruotsalaiset suunnittelijat Lotta Kühlhorn ja Malin Unnborn sekä ruotsalaisen Växjön kunnan johtama taidekollektiivi Textilgruppen & Papperian. Vuonna 2001 perustetussa kollektiivissa työskentelee 26 vammaista taiteilijaa, jotka tekevät paperi- ja tekstiiliteoksia sekä veistoksia. Kühlhornin ja Unnbornin tiukan geometrinen muotokieli täydentää loistavasti Textilgruppen & Papperian -kollektiivin taitelijoiden vapaalla kädellä piirrettyä ilmaisua.

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

Leikittelevyys näkyy SOMMAR 2019 -mallistossa myös vahvasti 60-luvun tyylisissä painokuvioissa. Malliston tekstiilit herkuttelevat kesäisillä kuoseilla ja väreillä. Retrokuosien ystäviä ilahduttavat perusväreissä toistuvat painokuviot, kuten kukat, pilkut ja raidat. Uusina aiheina retromaailmaan on tuotu kesän ikoniset elementit, kuten aurinkolasit, ongenkoho ja tikkujäätelö. Nämä painokuviot ihastuttavat sekä selkeydellään että kesäfiiliksellään.

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

Mallistosta löytyy tuttuun tapaan monipuolinen valikoima erilaisia ulkokalusteita sekä ulkokäyttöön sopivia, auringonvalolla toimivia SOLVINDEN-valaisimia uusissa raikkaissa kuvioissa. Sisä- ja ulkokäyttöön sopivan OTTERÖN/INNERSKÄR-rahin päällinen on tehty käsin kierrätetystä polypropeenista. Viherpeukaloita ilahduttavat erilaiset ruukut ja kastelukannut.

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

Mallistosta löytyy myös suomalaisen Hanna-Kaarina Heikkilän suunnittelemia tuotteita. IKEA-uransa näyttävästi korkkipintaisella SAMMANHANG-kaapilla aloittaneen suunnittelijan tuotteita SOMMAR 2019 -mallistossa ovat muun muassa valkoiset SOMMAR 2019 -kulho ja -tarjoilulautanen sekä pastellisävyissä hehkuvat, leikkisät ruukut.

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

IKEA kesä 2019 sisustustrendit

IKEA haluaa luoda paremman arjen mahdollisimman monille ihmisille ja visionsa mukaisesti he tarjoavat kauniisti muotoiltuja, toiminnallisia, edullisia ja laadukkaita kodinsisustustuotteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä lisäksi IKEA-lähipiste Jyväskylässä.

IKEA-uutuudet saapuvat myyntiin helmikuussa sekä myymälöihin että IKEA-verkkokauppaan, tutustu iloisiin kesäuutuuksiin ja kevään mallistoon kokonaisuudessaan täällä → IKEA.fi

Lähde ja kuvat: IKEA

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *