Taltuta kaaos ja järjestä koti kevääseen!

Sisältää mainontaa

Tammikuun harmaat päivät ovat mitä täydellisintä aikaa kodin konmaritukseen, tavaroiden uudelleenjärjestelyyn ja aikaisen kevätsiivouksen tekemiseen.

Clas Ohlson siivoustuotteet kodin järjestely

Clas Ohlson on tunnettu kätevistä säilytysratkaisuistaan ja hyödyllisistä kodin tuotteistaan. Löydät valikoimasta runsaasti eri kokoisia säilytyskoreja, -laatikoita ja -telineitä, joiden avulla saat pikkuesineet, kirjat, vaatteet, toimistotarvikkeet ja muutkin tavarat järjestykseen. Kannellisissa säilytyskoreissa ja säilytyslaatikoissa tavarat eivät pölyynny ja kodin yleisilme pysyy siistinä. Kauniit korit sulautuvat myös osaksi sisustusta ja tämän kevään suosikkeja ovat luonnonmateriaalista valmistetut punoskorit. Myös keittiöstä tulee rauhallisempi ja se on helpompi pitää siistinä, kun ruokatarvikkeille ja keittiövälineille on omat paikkansa ja purkkinsa.

Clas Ohlson siivoustuotteet kodin järjestely

Siivoustuotteisiin kannattaa panostaa, sillä se tekee siivoamisesta mukavampaa. Kauniit Nature-sarjan siivousvälineet ovat lisäksi ilo silmälle, joten miksi et tekisi arjestasi vähän kauniimpaa ja kätevämpää laadukkaiden tuotteiden avulla.

Suuren suosion saanutta strutsinsulkaista pölyhuiskaa on saatavana nyt kahdessa koossa, ja Nature-sarjan vaihtopäällä varustettua tiskiharjaa kolmessa eri värissä. Taltuta kaaos ja laita koti järjestykseen, tutustu Clas Ohlsonin uutuusvalikoimaan täällä: → clasohlson.com/fi

Lähde ja kuvat: Clas Ohlson

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *