Intohimona hyvä uni – Carpe Diem Beds

Sisältää mainontaa

Carpe Diem Beds syntyi kiropraktikko Börje Thuleskärin ymmärryksestä, miten tärkeää uni on sekä keholle että mielelle. Tavoitteena oli valmistaa maailman parhaita sänkyjä, jotka tarjoavat rauhallista ja ylellistä unta. Nyt, kaksikymmentä vuotta myöhemmin, Carpe Diem Beds johtaa kehitystä Ruotsin premium-sänkyjen markkinoilla. Hyvä uni on kokonaisuus, johon vaikuttaa sängyn lisäksi myös sopiva petauspatja, vuodetekstiilit ja -vaatteet.

Carpe Diem beds laadukas sänky

Carpe Diem Bedsin premium-tason Sandö-jenkkisängyn mukavuus on kolmen ainutlaatuisen ja toisiinsa mukautuvan jousistojärjestelmän ansiota. Siinä on patentoitu Carpe Diem Beds Contour System, joka myötäilee kehoa ja sen eri osia, kuten olkapäitä, lantiota ja pakaroita.

Carpe Diem beds laadukas sänky

Malö-runkosängyssä on erittäin korkea jousitussyvyys, joka antaa painottomuuden tunteen. Patja mukautuu kehoon asennosta riippumatta. Ainutlaatuinen Contour Pocket System myötäilee kehon ääriviivoja ja mukautuu nukkumisasentoon.

Carpe Diem beds laadukas sänky

Vuoden 2018 sänkymaailman edelläkävijäksi valittu Vindö yhdistää luovasti käyttömukavuutta ja tyylikästä muotoilua. Sängyssä on Contour Pocket System –jousituksen lisäksi myös värinähieronta, automaattinen kaulan ja ristiselän tuki sekä säädettävä pää- ja jalkatuki. Vindössa ei ole perinteisiä jalkoja ja näyttää siltä, kuin se leijuisi maton päällä.

Carpe Diem beds laadukas sänky

Hilding Anders on auttanut ihmisiä nukkumaan hyvin jo vuodesta 1939. Eteläruotsalaisessa puusepänverstaassa alkunsa saanut toiminta on kasvanut yhdeksi alan suurimmista yrityksistä ja menestyksekkäisiin tavaramerkkeihin kuuluvat mm. Jensen, Carpe Diem ja Hilding. Sänkyjä ja patjoja toimitetaan ympäri maailmaa kaikkiin tarpeisiin. Pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja yritys työllistää 9 500 henkilöä yli 40 maassa. Hilding Anders on Suomen suurin patjojen valmistaja ja moderni tuotantolaitos sijaitsee Närpiössä. Tutustu Carpe Diem Beds -sänkymallistoon täällä → carpediembeds.com

Lähde ja kuvat: Hilding Anders / Carpe Diem Beds

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *