Ajatukset kohti kevättä – Tuo kotiin raikas tunnelma!

Sisältää mainontaa

Joulu on ohi ja kevät tuntuu vielä kaukaiselta haaveelta, mutta jo ensi viikolla on aika suunnata ajatukset kohti uutta vuotta ja kevättä. Pimeän talvikauden aikana mieli alkaa kaivata valoisia päiviä, kevätauringon porotusta ja ulkona riippumatossa loikoilua – kohta onkin mitä mahtavin aika alkaa suunnitella parvekkeen, verannan ja puutarhan sisustusta!

RoyalDesign pohjoismaiden suurin sisustusverkkokauppa

RoyalDesign pohjoismaiden suurin sisustusverkkokauppa

Joulun kotoisat sävyt vaihtuvat kohta raikkaan keväisiin väreihin, joissa luonnonläheisyys on vahvasti läsnä. Tänä keväänä ei laiteta kotia kokonaan uuteen uskoon, vaan raikastus syntyy pienillä ja vaivattomilla muutoksilla. Erilaiset punoskorit, pellavaiset tekstiilit, viherkasvit ja tee-se-itse -ratkaisut ovat tämän kevään juttu – tuunaa rohkeasti vanhasta uutta, vaihda tekstiilit vaaleampiin sävyihin ja mausta sisustusta luonnonmateriaaleilla.

RoyalDesign pohjoismaiden suurin sisustusverkkokauppa

Pohjoismaiden suurimmasta sisustus- ja designverkkokauppa RoyalDesignista löydät kaiken mitä keväiseen sisustukseen tarvitset. Korit, ruukut, maljakot, kalusteet, astiat ja tekstiilit – sisälle ja puutarhaan – RoyalDesign.fi tuo kevään kotiin, tutustu mallistoon täällä → royaldesign.fi

Kuvat: RoyalDesign

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *