UUTTA: Harri Koskisen Talvimetsä-kuvio koristaa Iittala X Issey Miyake -laukkuja

Sisältää mainontaa

Tammikuussa 2019 Iittala X Issey Miyake -kokoelma täydentyy rajoitetun ajan saatavilla olevilla uutuuslaukuilla, joiden Talvimetsä-kuvion on suunnitellut Harri Koskinen. Lumen peittämistä pohjoisen metsistä inspiraationsa saanut abstrakti kuvio koristaa kolmea eri kokoista laukkua.

Harri Koskinen Iittala X Issey Miayke 2019 uutuusmallisto

Lumi maalaa maiseman valkeaksi ja laskeutuu havupuiden ikivihreille oksille. Talvi on saapunut pohjoisen metsiin. Lumen vaimentaessa äänet metsään laskeutuu hiljaisuus, ja voi kuulla vain pieniä, luonnosta kuuluvia rasahduksia ja lumen narinan kenkien alla. Retki talviseen metsään auttaa pysähtymään, rauhoittumaan ja löytämään harmonian.

Iittalan ja japanilaisen Issey Miayken yhteistyökokoelmassa nähdään ensimmäistä kertaa kuvioita keväällä 2019, kun rajoitetun ajan saatavilla olevia laukkuja koristaa Harri Koskisen upea Talvimetsä-kuvio.

Talvimetsän pelkistetty, musta kuvio piirtyy kauniisti valkoiselle kankaalle. Koriste on saanut inspiraationsa pohjoisista, lumen peittämistä metsistä. Se sopii hyvin osaksi Iittala X Issey Miyake -kokoelmaa, jonka värit ja muodot ammennetaan luonnosta.

Abstrakti, mutta ajatuksella vedetty viiva tarjoaa katsojalleen mahdollisuuden erilaisiin tulkintoihin. Yksi näkee kuviossa talvisen maiseman havupuineen, toinen mielenkiintoisen, taitosten ja graafisten viivojen leikittelyn,” kertoo Iittalan ja Issey Miyaken aikoinaan yhdistänyt Koskinen.

Harri Koskinen Iittala X Issey Miayke 2019 uutuusmallisto

Kokoelma tuo harmoniaa arkeen

Iittala X Issey Miyake -kokoelman esineet auttavat nauttimaan jokaisesta hetkestä ja arjen rituaaleista. Lasia, keramiikkaa ja tekstiilejä yhdistävän kokoelman kauniit ja käytännölliset laukut ovat olleet suosittuja. Laukut ovat kestäviä ja kevyitä kantaa.

Issey Miyaken kehittämä ainutlaatuinen pliseeraustekniikka antaa laukuille kolmiulotteisen, elävän muodon, joka mukautuu kannettavien esineiden painon mukaan. Laukut taittuvat helposti kokoon ja vievät vain vähän tilaa. Kevyet laukut sopivatkin hyvin matkustamiseen.

Innovatiivisen muotoilun ja pohjoismaisen ja aasialaisen käsityötaidon yhdistävät laukut on valmistettu laadukkaasta, kestävästä polyesterista ja laukkujen kahvat aidosta nahasta.

Laukkuja kolmessa eri koossa

Talvimetsä-kuvio koristaa laukkua ja kahta eri kokoista pussukkaa. Pussukoita voi käyttää isomman laukun sisällä pienten tavaroiden säilyttämiseen tai sellaisenaan, sirona käsilaukkuna. Pussukoiden hihna on suunniteltu tarpeeksi pitkäksi, jotta sen voi kiinnittää laukun kahvaan, jolloin pussukka on helppo löytää ja se pysyy tallessa.

Uusi Iittala X Issey Miyake -laukkumallisto saatavilla Iittalan myymälöistä ja → Iittala.com-verkkokaupasta tammikuussa 2019, myynnissä vain rajoitetun ajan!

Lähde: Iittala

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *