Habi Kids 2019 juhlistaa lasten kaupunkikulttuuria

Sisältää mainontaa

Habitaren lasten alue Habi Kids tuo Helsingin kaupunkikulttuurin ja pelin ilon Habitareen kun alueelle rakennetaan kaupunkipeli, joka kutsuu kaikki pelaamaan. Yhteistyökumppanit Skidit-lastentapahtumat ja Helsingin kaupunginmuseo tuovat yhdessä tapahtumaan palan Helsinkiä. Habi Kids on Habitaren yhteydessä Messukeskuksessa Helsingissä 11.-15.9.2019.

Habitare Kids 2019 lasten kaupunkikulttuuri

Kuva: Sanna Mander / Habi Kids

Habi Kids tuo vuonna 2019 Habitareen lapsille ja lapsenmielisille mahdollisuuden päästä pelaamaan tutusta Monopoly-pelistä ammentavaa, Helsinkiin sijoittuvaa peliä. Alueen valtaavassa pelissä on mahdollisuus luovan leikin muodossa heittää noppaa ja edetä pelilaudalla. Pelaaja voi unohtaa hattunsa Liisankadulle, joutua vankilaan tai vaikka ottaa päiväunet Bulevardilla. Peliin voi kuka tahansa piipahtaa osallistujaksi tai jäädä pidemmäksikin aikaa pelaamaan.

Habitaren 2019 teema Mindspaces – Mielen tiloja – liikkuu materiaalisen ja aineettoman sekä todellisen ja kuvitteellisen välillä. Alateemat Todellisuudet, Moniaistisuus, Yksityisyys, Onni ja Uuden alku heijastuvat myös Habi Kidsin alueelle muun muassa ohjelman ja kaikille avoimen moniaistillisen ja onnesta ammentavan pelin muodossa.

Habitare Kids 2019 lasten kaupunkikulttuuri

Sukella Helsinkiin pelin muodossa

Yksi Habi Kidsin yhteistyökumppaneista vuonna 2019 on Skidit-lastentapahtumat, jotka osallistuivat alueen suunnitteluun jo vuonna 2018. Perustaja Aino Heikkinen muistuttaa kävijöitä, että kaikesta voi löytyä leikki.

Helsinki kuuluu meille kaikille ja Skidipelissä yhdistyy leikki, tieto ja design hauskalla tavalla. Habi Kids on oiva foorumi tuoda esille tekijöitä jotka yhdistelevät osaamistaan muotoilun, tilasuunnittelun, lastenkulttuurin ja ympäristön kanssa. Skidit on ylpeä saadessaan olla mukana tätä kaikkea,” Aino Heikkinen summaa.

Toisena pääyhteistyökumppanina Helsingin kaupunginmuseo on vahvasti mukana pelinkehittelyssä. Helsingin kaupunginmuseo tuo peliin muun muassa vankan asiantuntemuksensa Helsingistä ja kaupunkikulttuurin luomisesta.

Helsingin kaupunginmuseo lähtee innolla mukaan Habitaren yhteiskumppaniksi suunnittelemaan ja toteuttamaan Habi Kids -aluetta. Uskomme että Habitaren ja Helsingin kaupunginmuseon kävijöillä on paljon samoja odotuksia. Kävijät, myös lapsiperheet, odottavat käynnistä kokonaisvaltaista elämystä. Siksi haluamme olla osaltamme vaikuttamassa siihen, että Habi Kids tulee olemaan monelle lapsiperheille yksi messukäynnin kohokohta,” kertoo Helsingin kaupunginmuseon tiimivastaava Jari Harju.

Habitare Kids 2019 lasten kaupunkikulttuuri

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.–15.9.2019. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2019 on Alberto Alessi. Lue lisää Habi Kidsin ja Habitaren tulevasta ohjelmistosta täältä → habitare.messukeskus.com

Lähde: Messukeskus / Habitare. Kuvat CASA Blogit

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *