Tyylikästä designia – Wilfa MOIST ultraääni-ilmankostutin

Sisältää mainontaa

Wilfa on tuonut marraskuussa myyntiin kaksi uutta ja tyylikästä ilmankostutinta, joiden design sopii skandinaaviseen kotiin ja sisustukseen. Viiden litran vesisäiliöllä varustettu Wilfa MOIST L ja pienemmällä 2,3 litran vesisäiliöllä varustettu Wilfa MOIST S tasaavat kuivan sisäilman tehokkaasti.

Wilfa MOIST L tyylikäs ultraääni-ilmankostutin

Talven lämmityskaudella kodin ilmankosteus laskee alas. Sopiva sisäilman kosteus on tärkeää sekä terveyden, viihtyvyyden että ympäristön kannalta. Ilmankostuttimelle on yleensä tarvetta joulukuusta huhtikuuhun, kun ulkona ilma on kylmää sekä kuivaa ja sisätiloissa lämmittäminen alentaa ilmankosteutta entisestään.

Ilman kuivuus myös vaikuttaa siihen, miten koet lämpötilan. Kuiva sisäilma saa huoneilman tuntumaan kylmemmältä – on helpompaa ja energiatehokkaampaa nostaa ilmankosteutta sen sijaan, että lämmittää lisää. Liian alhainen ilmankosteus kuivattaa ihoa ja limakalvoja sekä vaikeuttaa hengitysteiden limakalvojen toimintaa.

Kuivat limakalvot ovat alttiimpia bakteerien ja virusten lisääntymiselle hengitysteissä. Kuiva ilma aiheuttaa helposti allergikoille hengitysvaikeuksia. Liian kuiva sisäilma vaikuttaa myös asumisviihtyvyyteen ja asunnon materiaaleihin: parketti kärsii, puiset huonekalut halkeilevat, tapetit irtoilevat, viherkasvit kärsivät ja pöly leijuu ilmassa.

Wilfa MOIST S tyylikäs ultraääni-ilmankostutin

Wilfa MOIST S on erittäin tyylikäs ultraääni-ilmankostutin, joka sopii skandinaaviseen sisustukseen mainiosti. Ultraääni-ilmankostutin tuottaa erittäin hienojakoista höyryä, joka jakaantuu ja leviää huoneilmaan helposti. Wilfa MOIST S on optimaalinen kostutin max. 20 m2 huoneisiin. Se kosteuttaa ilmaa täydellä vesisäiliöllä 10 tunnin ajan ja huolehtii ilmankosteudesta koko yön ajan. Höyryn määrää voi säätää sopivaksi painikkeella. Laitteen pohjassa on säädettävä valo, jolla voit halutessasi lisätä tunnelmavalaistusta kotonasi.

Wilfa MOIST L tyylikäs ultraääni-ilmankostutin

Wilfa MOIST L on tyylikkäästi muotoiltu ultraääni-ilmankostutin, joka tuottaa erittäin hienojakoista, helposti ilmaan leviävää höyryä. Ultraääni-ilmankostuttimen yksi parhaita puolia on se, että kostutin on erittäin hiljainen ja turvallinen käyttää. MOIST L kostuttaa 15-20m2 kokoisen tilan ja sopii hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen. Täydellä 5 litran vesisäiliöllä MOIST L kosteuttaa ilmaa jopa 17 tunnin ajan. Voit myös asettaa ajastimen sammuttamaan laitteen 3, 6 tai 9 tunnin kuluttua.

Tässä mallissa vesisäiliö on päältä täytettävä, mikä helpottaa käyttöä. Lisäksi kaikki osat ovat irrotettavia, joten laite on erittäin helppo pitää puhtaana ja koota takaisin paikoilleen. Halutessasi voit tiputtaa pari tippaa eteeristä öljyä tuoksutyynylle ja antaa huoneen täyttyä lempituoksustasi samalla kun laite kosteuttaa ilmaa kotonasi.

wilfa kodinkoneet

Oy Wilfa Suomi Ab on perustettu vuonna 1981 ja yritys on osa pohjoismaista Wilfa Groupia. Vuonna 1948 perustettu norjalainen emoyhtiö Wilfa A/S on kotimaansa kodinkonemarkkinoiden johtava toimija ja perheyritys, jonka visiona on tarjota erinomaisia arjen kokemuksia laadukkaiden tuotteidensa avulla. Wilfan monipuolisen pienkodinkonevalikoiman vahvoina tuotekärkinä ovat kahvinkeittimet, tehosekoittimet ja mehupuristimet. Tuotteissaan Wilfa panostaa erityisesti muotoiluun, laatuun, turvallisuuteen ja innovatiivisuuteen.

Lue lisää uusien Wilfa-ilmankostuttimien ominaisuuksista täältä → wilfa.fi/moist

Lähde: Wilfa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *