Suosituin joululahja on käytännöllinen!

Sisältää mainontaa

Loppuvuoden iloisin juhla on kohta täällä – mutta miten jouluun tulisi suhtautua kuluneen vuoden uutisten valossa?

Familon joululahja kestävä kehitys laadukas valinta

Mikromuovit, muoviset aterimet ja take away -mukit, pillit, muovipussit. Kertakäyttökulttuuri ahdistaa, ja siksi tämän joulun sanoma lienee sanomattakin selvä: älä osta mitään turhaa. Paras joululahja onkin käytännöllinen – jotakin syötävää, kestävä käyttötavara tai pitkäikäinen klassikko.

Ylelliset, aikaa kestävät lahjat kiinnostavat. Laadukkaan unen edelläkävijä Familon toteutti viime jouluna kyselyn selvittääkseen minkälaisen lahjan vastaaja ottaisi mieluiten vastaan: ylellisen lahjan, hygge-lahjan vai hi-tech -lahjan. Kyselyyn osallistui 3208 vastaajaa. Eniten ääniä sai ylellinen lahja, 1373 kappaletta. Hygge-lahjaa toivoi 973 ja hi-tech -lahjaa 862.

Familon joululahja kestävä kehitys laadukas valinta

Tiesittehän, että vaikka petivaatteita pesisi säännöllisesti, tulisi tyyny vaihtaa uuteen 1–2 vuoden ja peitto 3–4 vuoden välein hygieniasyistä? Siksi laadukas tyyny ja peitto ovatkin mitä käytännöllisin lahjaidea. Laadukkaat unikaverit puetaan kestäviin pellava- ja percalepuuvillalakanoihin, jotka sopivat kotiin kuin kotiin ja paranevat jokaisen pesun myötä. Vohvelikylpytakki ja suurikokoinen hamam-pyyhe ovat saunojille mieluisia lahjoja.

Tutustu Familonin laadukkaan unen lahjaideoihin täällä → familon.fi

Lähde: Familon

Mainos alkaa

Mainos päättyy


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *